ТОП НОВИНА: ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, БЪЛГАРИЯ ПРЕБОРИ МАФИЯТА!!!

Айде стига бе, ама вие сериозно ли?
Вчера след поредният протест се прибирам и какво да видя, Европейските бюрократи са заключили, че ние сме победили Българските Мафиоти??
Веднага си помислих, Правителството е паднало,Софиянци са влезли в Парламента и са пребили поне 238 от всичките 240 в него?
Пускам телевизора веднага, а там редовните 8 политолози ми обясняват, че Реалните Комунисти от БСП са ме организирали да протестирам срещу Бившите Комунисти от ГЕРБ, АТАКА, НФСБ, ВМРО, ДПС?
Надеждата ми умря, днес пак,ще трябва да студувам!!!
Тази сутрин пък, пак онези 8 политолози,плюс леля Цецка, Някакъв си милиционер и разни други заплатаджии ми обясняват за напредъка на България!!
Хайде сега да поговорим за напредъка на нашата родина:
1.Нямало Безработица, даже вкарваме работници от Украйна, Македония, Молдова!!
Тук съм напълно съгласен с вас, Българоубийци!
Няма безработица, защото 2,5 милиона Българи напуснаха нашата напреднала Родина, ама това не го казвате, не казвате и за тези над 500.000 Роми, които не работят, защото живеят на наш гръб?
И сега за нашите деца, тези на 16,17,18 години,които би-трябвало лятото да работят на морето, хем за да се учат на труд, хем да си изкарват парички, хем да трупат и опит!
Не Уважаеми Управляващи, знаете ли,че никой не наема деца ,които нямат навършени 18г., защото не могат да работят повече от 4-ри часа, както и че не могат да работят вечер и ако някой наеме такова дете, то го скъсвате от проверки, да не би случайно да са се възползвали от него?
Обаче същите деца могат да ходят в Чалгаджийниците до 06.00 сутринта,да пият, да пушат, да се дрогират и други неща, но не могат да работят?
Внасяйки в България хора от трети страни, които работят за по 200 евро, не правите нищо друго, освен да убивате пазара на труда и да отказвате същите тези наши деца да искат да работят, за вашите смешни 550лв??
2.Вдиганли били минималната работна заплата, пенсиите и заплатите на учителите с 20%?
Гадни и Нагли типове сте вие, ама да ви питам, ходихте ли в някое село скоро, ама не на СБОР, а да питате хората как живеят с тези големи пенсии?
Питахте ли умрелите от страх наши баби и дядовци, живеят ли спокойно там, питахте ли ги кой етнос избира Кмета на селото и след, като той бъде избран на кой слугува?
Ами за Учителите бе Сладури?
Я се замислете колко пари им дължите за предишните 29 години в които затрихте тази професия, колко откраднахте всички вие от тях, колко ги унизихте пред обществото,та сега се хвалите с 20%?
3.Парламента и Правителството работели много добре?
Я кажете един закон,който приехте за 1,8г.?
Един смислен с който ни подобрихте живота?
Един,който не сте оттеглили веднага след това?
4.Мафията били преборили??
Че вие не можете Делян Пеевски да накарате да дойде на Работа, Митьо Очите да върнете в България, камо ли Цветан Василев, ама сте преборили мафията?
5.Я вижте доверието към Правителство, Парламент, Съд, Прокуратура, Полиция?
Та вие сте само и единствено за затвор и нищо друго!!
6.Нямало било АЛТЕРНАТИВА, ще си изберем пак същите?
Алтернатива винаги има и не говоря за БСП И ДПС,за новата ДЯСНА АЛТЕРНАТИВА, която си е старата ДЯСНА АЛТЕРНАТИВА, но с ново име, нито за МАЯ МАНОЛОВА,която до вчера беше Комунистка, като вас,а днес вече защитава неправдата срещу Уникален, Личен ПИ-АР!!
Алтернативата е във всеки един от нас, от тези, които ви ненавиждат, които ви изкарват тлъстите заплати, които изгонихте, които все още не са се предали, които вярват, че могат да си върнат Родината от вас!!
Алтернатива , ще се намери,не ни мислете

И накрая,че мога да пиша до утре да ви питам, всички вас Комунисти с различни имена:
ВИЕ НАИСТИНА ЛИ НЕ ОСЪЗНАВАТЕ, ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ВСИЧКИ ВАС, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ПРОСТО ДА СИ ТРЪГНЕТЕ, ЗА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ ПАК, ЧЕ КРАЯ
ВИ ДОЙДЕ???

Иван Иванов