ТОТАЛНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ – НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ПРАТЕНИК В НАТО

Думите на възмущение се изчерпаха. Приключихме и запаса с ругатните. Ще свършат и камъните, които хвърляме по тях. Резултатът е нулев. Трябва да ни е ясно, че идиотизмът на Пълния Провал и „коалиция“ е бездънен, безначален и безкраен, по-безочлив от просташката арогантност на ГЕРБ. Сменихме питеците с генномодифицирани едноклетъчни – промяната е налице, не ще и дума.

Ето какво чета във в. Галерия:
„България ще има нов външен министър до дни – пише вестникът, позовавайки се на „отлично осведомен източник“. – Причините на бъде изтеглена Генчовска са тоталната некомпетентност и липсата на елементарни познания по дипломация и протокол“.

За какво ще я теглят, къде ще я теглят? А, ето къде: „На ИТН, чийто представител е Генчовска, ще бъде предложено тя да замине като постоянен представител в НАТО“.

Значи „пълната некомпетентност“ е необходимото качество за представителите на България в НАТО. Много ясно – трябва да гласуват всяко решение на евроатлантизма, а наличието на мозък в кратуните на такива фигуранти е излишен и вреден багаж.

Генчовска гледа тъпо, говори забавено, не разбира журналистическите въпроси – дори когато са подсказващо зададени от мисирките. Веднага, още когато я видях за първи път на екран, ми заприлича на кадър на неделната прогимназия за бавноразвиващи се.

Но всъщност тази родена в Павликени девойка е … питомка на Военната академия. Стратег и тактик на българското войнство. Падението е разгромно. Неописуемо.

Защо правителствата ни от 33 години насам се състоят само от нищожества? И защо всяко следващо е по-слабоумно от предишното? Не, не търсете отговора в удобното обяснение за задокеанската колония. Това, че се превърнахме в завладяна територия е също само следствие. Отговорът се крие в ненормалната, в болезнената апатия на българската нация по въпросите за нейното управление и съществуване. Това крайно унизително примирение е белег за необратимо израждане.

Дано не съм права.

Невменяемата Генчовска ще бъде заменена от още по-дебилен „външен министър“, това е сигурно. И то пак в пола. Факт е, че Захариева, чиято глупост и сервилност ми се струваха ненадминати и която не бих назначила дори за продавачка в будка за чорапи и кюлоти втора употреба, сега ми изглежда почти със среден коефициент на интелигентност.

Българи, кога най-сетне ще се надигнете и ще изринете това отровно, смърдящо сметище от подлоги?

Милена Върбанова