ТРИМАТА „ЧЕРНИ“ СЕ ХВАНАХА ЗА ГУШИТЕ! КАРАЯНЧЕВА И КАРАНИКОЛОВ БЛАМИРАХА КАРАКАЧАНОВ ЗАРАДИ РЕМОНТА НА Су-25!

Вече трети ден тече колосален скандал между трима големци с черни фамилии. Поводът е визитата на парламентарната шефка Караянчева в Москва, след която влезе в челен сблъсък с военния министър Каракачанов.
Изразяваща позицията на икономическия министър Караниколов, Караянчева поиска от руския външен министър руски специалисти да ремонтират самолетите Су-25 в българския завод „Авионамс“.
Ден след авиационната ни оферта към Лавров, Каракачанов нервно обяви, че с Беларус отдавна е подписан договор за ремонта, по който сме платили част от сумата. И скандално намекна, че външни интереси дирижират позициите на Караянчева и Караниколов.
Каквито и да са обясненията на черното трио „Караянчева-Каракачанов-Караниколов“, на премиера трябва да му причернее и спешно да се намеси. И веднага да потърси отговорност от виновните за чутовния външнополитически гаф – Караянчева да говори едно в Москва, Караниколов да наднича зад нея, а Каракачанов да ги опровергава с вече сключен договор с Беларус за Су-25…
Ако Каракачанов е подписал неизгоден договор, срещу който е икономическият министър Караниколов, не трябва ли военният бос вече да е депозирал оставката си?
Ако Караянчева е плещила в Москва като лелките на Женския пазар, какво прави на председателското кресло в парламента?
Ако някой от министрите с черни фамилии е заработил комисионни от ремонта или очаква такива, не трябва ли на ДАНС и Прокуратурата също да им причернее?
По-важното е кога ще му причернее на Народа!

Велизар Енчев

Снимка на Велизар Енчев.
loading...