Три дни България я изнасилва един чиновник на чужда държава!

Германският, испанският и португалският премиери призовали френския народ да гласува за Макрон в неделя. Сега си представете Путин да призове българите да гласуват за Коцето. Или Путин да призове американците да гласуват за Тръмп. Представихте ли си го?
Е, същото е.

Япония официално обяви Курилите за ОКУПИРАНИ ОТ РФ.
Сега си представете, че Путин обяви Донбас за окупиран от Украйна. Или Турция да обяви Кърджали за окупиран от България.
Представихте ли си?
Същото е.

Христо Комарницки го блокирали за 24 часа във фейсбук, защото репостнал коментар към самия него, в който е наречен фашист. Имало писмо от 2000 души от България до ЕК, в която се оплакват от присъствието на проруски позиции във фейсбук и призовават това да се спре. Само Дайнов и Инджев знаят нещата и само техните анализи са правилни. Комарницки е нарисувал Путин за пореден път в безобразно унизително състояние в новия брой на Прас Прес, гледайки в гащите си с намек за минималистичното му мъжко достойнство, което според карикатурата е причина да тормози света с война.

Сега си представете да ви блокират профила за 24 часа, за 3 дни, за 7 дни, за 30 дни, за 90 дни заради изразяване на мнение, с или без заплаха. Представяте си, че фейсбук деблокира страниците на Азов и разреши заплахите към руснаци и към Путин лично. Това е факт!

Представете си медия, която нарисува Радев, Киро, Урсула, Камала или Макрон като недостатъчно потенциални както ще стане. Представяте си писмо до ЕК, в което се оплакваме от ежедневен тормоз от цензурата във фейсбук за изразяване на позиция.
Същото е.

Три дни България я изнасилва един чиновник на чужда държава!
Представете си Решетников и Лавров да настояват страната ни да изгони американския посланик.
Представете си Волгин да поиска „Драган Цанков“ да се преименува на „Владимир Путин“. Представихте ли си го?
Е, същото е.

Представете си Русия да зарежда с оръжие Сирия, Афганистан, Пакистан, Иран или Косово. Представихте ли си го?

Добро утро!
🙂

Анастасия Гешева