ТРОЛОВЕТЕ ЗАПОЧНАХА

Може да бъде изображение с Елена Гунчева и текст, който гласи 'Telenor BG ₪®67% D17:12 търсене любка павлова 14.6 я каква била работата- елена гунчева- зам. председател на пп народ създадена от бивш BMPO) но издигната от възраждане( също бивш BMP0) защо не те видяхме на протестите в пловдив, гунчева !?!? защо не написа една дума против каназирева, която консултира в предизборната кампания стигна до областен управител= патерица на герб !?!? като служител в община пловдив( герб)- на кого служеше останалото ще ти го кажат пловдивчани -знаят повече за теб i svobodnoslovo.eu моят избор E „възраждане"'

Явно Любка ме е блокирала, за да може да си плюе на воля. И информацията й, както на всеки трол, е невярна. Работила съм в Община Пловдив преди управлението на ГЕРБ, това може да се провери. И се гордея с работата си и опита, който имам оттам.

Като заместник-председател на партия НАРОД подадох оставка един месец след регистрацията й, което също може да се провери и съм го казала публично и във фейсбук. НА ПРОТЕСТИТЕ В ПЛОВДИВ БЯХ ВСЕКИ ДЕН. Може да видите и снимките от протестите, които качвах постоянно. Ама Любка си заработва надницата. Мен хората ме познават, всеки ден ме виждаха на Главната улица в Пловдив, бях и на по-големите национални протести и в София.

По повод Каназирева – познавам я от 2009 година, една година бях под наем в нейната кантора и й писах правни становища. 2010 година за последно я видях. Установих какво върши и какъв човек е и съм предупреждавала на избори за какъв човек гласуват. Областен управител стана, когато такива като Любка гласуваха за измислената й партия. Други въпроси?

Интересно, че пловдивчани знаят повече от мен. Тепърва очаквам да чуя…..то в предизборни кампании какво ли не може да се чуе, но от устата на Любка….несериозно е, дори за троловете на ГЕРБ!

Елена Гунчева