Тролските центрове на ГЕРБ работят за Израждане. Само тези, които не могат да мислят, вече не виждат връзката между двете партии

Тролските центрове на ГЕРБ работят за Израждане. Само тези, които не могат да мислят, вече не виждат връзката между двете партии. Наивниците продължават да се вкопчват в надеждата, че това може да е различно. Но аз с очите си видях, че не е. Поредната патерица на корупцията, унищожението и хаоса, които създадоха ГЕРБ.

Троловете на Израждане се виждат из всички социални мрежи – кученца, котенца, цветенца, исторически личности. И плюят като кралски кобри навсякъде по противниците на КК и дори по тези, които си позволяват да не го харесват или пък задават неудобни въпроси и го критикуват.

Моите профили и страници също са подложени на масирана тролска атака на изрожденските тролове, които постоянно докладват публикации и профилите и сеят злъч, обиди и грозни клевети. Навсякъде, където из мрежата се напише нещо за КК или сектата му, до 15 минути като скакалци налитат троловете им и започват да плюят. Още когато разбрах за тролските им ферми и съвпадането им с някои от най-активните тролове на ГЕРБ, ми стана ясно за какво става дума.

Ако лидер си служи с тролски ферми, за да не отговаря на въпроси и да обезоръжава критиците си /които, ако е на власт, директно ще прати в Белене/, то си задайте въпроса, искате ли точно такъв фашизоид да ви спасява….

Елена Гунчева