ТРЯБВАТ НИ ЧИСТИ ХОРА, А ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ!

Сега вече всички разбират защо беше толкова важен изборът на главен прокурор на България. Всеки един независим професионалист, достоен за този пост, незабавно би извършил проверка на данните, изнесени в испанския вестник „Ел Периодико“. Това по смисъла на закона е „достатъчно данни“ за образуване на проверка. А какво виждаме – Гешев от три дена не се показва и не взема отношение.

Изводът е един – един избран от мафията главен прокурор, който има една единствена задача – прокурорски чадър над политиците, които крадат народа и държавата. Един от тях!

И въпросът е как да обърнем системата, която вече сама се преизбира, защото е овладяла местната администрация със списъците на населението и избирателните списъци, полицията, прокуратурата, голямата част от съдебната система, а бизнесът го държат за т…те – в пълна зависимост от политическата конюнктура.

Има един мит за гордиевия възел. Когато конвенционалните решения не действат, остават другите! Логичните и разумните за оцеляването.

И тогава, когато се разчисти, трябва наистина да започнем на чисто. С чисти хора, които може да не омайват тълпата с празни приказки, но поставят България над всичко и най-вече над себе си. Които са готови да пожертват и живота си за българския народ. Които ще са готови да се изправят срещу света заради България!

Има такива българи! Както го е имало Левски, и Ботев и полк. Дрангов….и много други. И сега ги има. И тяхното време ще дойде. Защото само някой като Джовани Фалконе може да се справи с мафията. Който ще е готов на саможертва заради народа си!

Българи, време е да спрем да вярваме на фалшивите идоли, пробутани ни от външните сили и да повярваме на чистите хора в България!

Елена Гунчева – „Шести септември“

loading...