ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ И МЯСТО ЗА ПРЕДАТЕЛИ НЯМА

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'кирил петков цитираме: "ако в българия заради войната в украйна се заселят завинаги 2 милиона украинци, TO ние определено ще избегнем демографската катастрофа и след няколко години тези днес невръстни деца ще могат да се влеят на пазара на труда. трябва да мислим и в тази насока, как да приобщим украинците, как да им помогнем да останат тук завинаги, защото в тях виждам спасението за българската държава.'

Демографската катастрофа е най-голямата заплаха пред българите днес. Пак повтарям – пред българите. На някои това им е изгодно. Тези, които дърпат конците на Петков и компания, не искат българи тук. Нещо не им вървим по плановете. Опърничави сме. Винаги има несъгласни. Има народ – има проблем.

Петков, с присъщият си интелектуален дефицит, е решил проблема, като ни натресе чужди да борят демографската криза. Само, че забравя едно – тази криза/катастрофа е за българския народ. Не на украинския или някой друг. Да подменим населението на България не е изход и решение, а най-долно национално предателство. Тази земя, Петков, с кръв са я бранили нашите предци от такива като теб.

Националността има значение. Ние – българите, създадохме тук държавата си. За нас, не за чужди. Тук е нашата земя. Тук ние вземаме решенията. И гости приемаме, само когато ги поканим. Неканените рано или късно си тръгват. И няма как да стане Петков да ни натресе два милиона украинци, при положение, че населението на България е застаряващо и българчетата са малко. Това означава превземане без война. И тук ще е друга държава и друг народ. Това е национално предателство.

Ще посоча решението, което обаче не устройва Петков и господарите му от Посолството: да се погрижим за българите. Ние сме важните. Ние сме основният актив на държавата. Да се погрижим за НАШИТЕ деца, за НАШИТЕ млади семейства, за НАШИТЕ пенсионери. Да започнем програми за безплатна почивка на българските пенсионери в спа хотели. Да даваме по 40 лева на ден за всяко българско дете. Да даваме по 400 лева за наем на всеки работещ българин. И тогава проблемите ще се решат в рамките на десетилетие.

Петков, чужди не ни трябват. И те не ни трябваш. Защото това, което вършиш, е обикновено предателство. Тръгни си с добро! Все още можеш!

Елена Гунчева
https://t.me/elenaguncheva