ТУЛОВИЩЕТО ИСКА ДА ТЪПЧЕ

 

Един човек – депутат, с турско име, но с българско гражданство, само преди броени месеци публично нарече Турция своя родина!

Та този същия човек, който трудно артикулира думите в
говоримия българския език, и с голяма степен на вероятност не се справя никак добре и с писмения български език, та този човек видите ли , бил напуснал една зала, където заседава висшия консултативен форум на републиката, защото били допуснали в залата евентуален гражданин на Канада!

Да, става дума за онова поредно подставено от Доган лице, Карадаир/или нещо подобно/, който счита че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство. Или не му уйдисва, както се казва на чист тусрки език.

Защото този неграмотен на български език човек, не е случаен човек, а е сламения човек на Доган и пеевски.

А кранчетата, по които текат милиардите към Борисов, Доган и Пеевски са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданинин.

Цялата помия на обръчите от медийни подобия на пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси дори някаква привидност на истинност.

Защото всеки ден на тези две момчета в министерския съвет, представлява още едно, или още няколко прекъснати кранчета.

А туловището тряба да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската икономика. Защото само така живее.
Затова, онзи неграмотен на български език човек с родина Турция издига в скандал вече прекратеното канадско гражданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекратено, бъдете сигурни, че дори на лош български език онзи сламе човек няма да се извини.

Защото, хвърлянето на всякаква помия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и ДПС, за съжаления волю или неволю подхваната и от ИТН. Но за това – друг път.

Диана Дамянова