ТУТУРУТКА смях до дупка

Помните ли „На теслата дръжката“?… А „Варна“, морето, сините вълни?, „Бат Рамбо“ и „Бат Жоро Най-Точния“…?? Да – наричат ги „Царете на хумора“, „Майсторите на скеча“, „Най-смешното шоу в България“ или просто ТУТУРУТКА. Едно е сигурно – който ги е гледал се е смял „до дупка“, както шоумените щедро обещават в рекламния си слоган. И продължават да изпълняват обещанието си вече 23 !!! години – завидно творческо дълголетие, проверено във времето, което заслужава адмирации, радва се на огромен интерес и получава бурни аплодисменти.

Защото н.а. (народният артист) Венци Куцаров, н.а. Иван Чешмеджиев, н.а. Милен Минков и н.а. Тихомир Маринов са наистина явление за родната ни действителност – базирани във Варна, те са сценаристи, актьори и продуценти на шоуто си, което излъчват единствено онлайн в официалните си канали в YouTube и Facebook, но същевременно са група с национална популярност и изключително богата концертна дейност – да си намериш билет за представление на „ТУТУРУТКА наживо и здраво“ си е истинско приключение, а приключенията не приключват само в БГ – през 2017 г. групата отбеляза грандиозна обиколка ТУТУRНЕТО AMERICA в 10 мегаполиса в САЩ и Канада, а през следващата 2019 г. тръгват на EURO ТУТУRНЕТО, за да зарадват сънародниците ни в Германия, Белгия, Дания, Англия, Австия, Испания, Италия и Кипър.

А определено има с какво. В разгара на лятото тази (2018) г. бандата пусна най-новия си хит – песента ШЕ ТЕ ЛАЙКНА, в която участва и талантливият варненски певец и шоумен PRINCC VIHREN (Вихрен Марков). Видеоклипът на парчето е заснет в Ретро Музей – Варна, а от екипа на шоуто споделят, че това е може би един от най-скъпите музикални клипове в България, в който са използвани уникални винтидж автомобили на стойност над 1 милион лева. В правителствената „Чайка“ се е возил дори самия Брежнев, поясняват сценаристите.

На видеофронта тутурутките се готвят да заснемат странния случай на Ветеринаря Орфей Говедаров, който говори езика на животните, а малко преди Коледа ще излезе и САРМАГЕДОН – скеча за Прасето с дървения крак.

Наживо групата представя за пръв път в България „Курс по Ускорена Гъзария“ ЦИЦОМБА с Майстор 7 дан Алфредо Стораро, както и култовата сапунена сага БАЙГЪН, в която толерантния Аладин и коварния Шейтан водят епична битка за сърцето и краката на Малката Карабатак.

Смехотерапия във всяка една минутка – това е