Уважаеми Организатори на протестите в цяла България, не ви познавам, но ви ПРИЗОВАВАМ, УМОЛЯВАМ ВИ, ОБЕДИНЕТЕ СЕ

Вече 23 дни се старая да протестирам. Излизам всяка вечер в Плевен с още 5-10 човека. Стоим си с няколко плаката и се чудим, защо сме толкова малко?
През това време чух за себе си много неща, всъщност чух какво ли не, но това не е проблем, проблема е че почти всички, които минаваха покрай нас или се подсмиваха или грам не им пукаше, не им пукаше, че някакъв си Вицепремиер е обидил някакви майки, някакви граждани, някакви деца, не им пукаше, че работят за по 550-600лв., че децата им взимат наркотици от 12 годишни, че слушат и танцуват най-ярките ромски кючеци по кръчмите, че ги управляват едни и същи безскрупулни Българоубийци от 29г.

Че им взеха мечтите,младостта, надеждите, бъдещето, парите, че пенсионерите ровят по кофите, за да изкарат 1 лв., за хляб!!!
От Неделя, обаче всичко се промени!
Незнайно как, но много хора осъзнаха, че трябва да се протестира, чак не можех да повярвам, че нещо се случва и то в Плевен??
Днес вече е Вторник 13.11.2018г.,прочетох доста статии, изгледах доста предавания, чух мненията на всякакви политически гении и осъзнах, че и този път Статуквото, ще направи всичко възможно, за да унищожи и този порив на Гражданско Обединение и в тази връзка:
Уважаеми Организатори на протестите в цяла България, не ви познавам, но ви ПРИЗОВАВАМ, УМОЛЯВАМ ВИ, ОБЕДИНЕТЕ СЕ, намерете се във фейсбук, разменете си телефоните, направете си общ чат, ако трябва се съберете на спешна среща някъде на живо, защото само заедно, ще можем да се преборим с всичките тези Омраза, Алчност, Себелюбие, Завист, Пошлост, Апатия, Страх.

Ще можем да ги победим, да им покажем, че не могат да ни манипулират, да ни вкарват в техните рамки и да ни Анатемосват, да ни наричат ПЛАТЕНИ, КУПЕНИ, НЕВЕЖИ!!!!
Уважаеми ПРОТЕСТИРАЩИ, нормални мислещи хорица от всички краища на България, когато днес, утре в неделя ,или когато и да било се съберете пак, то МОЛЯ ВИ, изберете си ЛИДЕРИ и ги ОБЕДИНЕТЕ с другите такива!!
Сега е момента да го направим ЗАЕДНО, един протест в един ден, в един час на едно място,всички ние, срещу всички тях!!!
Просто се Координирайте от всяко селце и градче и Обединени да покажем на целия свят, че в България има хора, които все още не са се ПРОДАЛИ, не са се ПРЕДАЛИ, не са ЗАБРАВИЛИ, не са ПРОСТИЛИ!!!!

Иван Иванов
Снимка на Ivan Ivanov.