УЖ “Полицаите” от УЖ “7 Районно Управление в София”?! Грузинските поръчки на Българската МИЛИЦИЯ?!

На 01 Април 2018 година към Юридическо дружество Булфелд ЕООД е пусната Нотариална покана за изплащане на забавени просрочени задължения към дружество контрагент на компанията през нотариус Клинкова съгл. контрагентски договор между страните със срок за изплащане на дължимото 30 Април 2018 година.

Във вечерта на 29 срещу 30 Април 2018 година управителят на дружеството на което фирмата дължи пари е засечена на паркинг на търговски център South Mall в Студентски Град, където била отишла до офиса на Мобилтел до служебният автомобил на дружеството.

Двама УЖ “Полицаи” от  УЖ 7-мо Районно управление в София –  Петър Ангелов Мишев и УЖ „полицай“ Велко Ангелов Василев спират колата си напряко зад паркиралия на паркинга автомобил и искат от Госпожата проверка на автомобила независимо, че автомобилът е извън движение.

Отбелязано е нарушение в регистрационните табели на автомобила, с което тя не е наясно и който автомобил не е собственост на Елица Стоименова, а на юридическо дружество, а и автомобилът и не е управляван от нея към този момент.

Вика се син бус за установяване произходът на този автомобил, от който е потвърдено още на място, че автомобилът е напълно изправен и изряден по номер на рама, закупен от реномирана Софийска автокъща Февруари 2018 г. с напълно изряден произход и това е потвърдено пред от колетите на УЖ “Полицаите” от 7-мо УЖ “Районно” УЖ “Управление” лично на Стоименова.

Въпреки това на Стоименова й се казва, че трябва да отиде до районното, независимо, че автомобилът не е неин и не го е шофирала към момента на проверката за УЖ “полицаите” тя е извършила нарушение и не само те твърдят, че тя е извършила престъпление.

Неизправността на номерата фирменият автомобил на дружеството предполага по закон репатриране. Независимо от това във вечерта на събитието около 20 часа 29 Април УЖ “УЖ „полицай“” Петър Ангелов Мишев и УЖ “УЖ „полицай“” Велко Ангелов Василев и УЖ “Началникът” на 7-мо районно управление в София принуждават Елица Стоименова да управлява съответният автомобил под конвой до 7-мо РПУ в София, по нейни думи –  склонявайки младата дама към извършване на престъпление, а именно управление на неизправен автомобил.

С пристигането в 7-мо РПУ на Стоименова се казва, че няма да бъде задържана само ще изчакат до изясняване на случая, а автомобилът на дружеството ще бъде задържан за допълнителни проверки и експертизи до Понеделник, тъй като следващият ден е неделя.

УЖ “УЖ „полицай“”  Велко Василев склонява Стоименова да попълни документи за задържане като й обяснява, че няма да бъде задържана, а документите се попълват фиктивно, защото така се правело просто по принцип и са им нужни за протокола. Има документ с графа за хронични заболявания, където потърпевшата Стоименова недвусмислено описва – хронично заболяване астма. Така и така госпожата не била задържана до този момент в живота си и не знаела каква е процедурата и нищо и не й казвали, колкото и да се опитва да пита. Ни й казали в какво е обвинена, каква е процедурата, нито, че смятат да я задържат за 24 часа, а дори документирано на телефонен запис УЖ „полицай“ Велко Василев заявява на неин приятел, че ще изчакат да изяснят случая в районното и лицето няма да бъде задържано за 24 часа и автомобилът ще бъде проверен и върнат най-късно в понеделник сутринта. Казали й , че попълва документи фиктивно.

УЖ “Началникът” на 7-мо Районно я заплашва да не говорела и питала много, защото щял да я вкара в Психото ако много питала и говорела, а когато тя му казва, че има изкаран пълен Психо тест преди 2 месеца, той и казва, че за него не важал.

УЖ „полицай“ Мишев се гаври със Стоименова цитат по нейни думи “Мишки ли сме бе а? Е сега ще видиш кой е мишка? Аз съм племенник на заместинк главния Прокурор БЕ? Ох, много е топло тука, да се съблеча ли? Да дойда ли при теб да не ти е скучно? ”

Вратата на килията хлопва без Стоименова дори да разбере, че ще я задържат за 24 часа в килия лъжат я до последно, че няма да бъде задържана и само ще изчака, защото просто не е уведомена и не само че не са й прочетени правата, но и са нарушени, защото хроничен астматик не е снабден с минимум животоспасяващи лекарства като инхалер за дишане без който един средностатистически астматик умира за до 3 минути настъпи ли пристъп най често провокиран от задушлива миризма и недостиг на кислород. Помещението има тоалетна вътре, нулев обмен на въздух и кислород. Смърди на амоняк обект на естествени течности. Преобладава задушлива миризма на урина. Стоименова едва прекарва нощта, защото едва диша, прави йога, дихателни практики, за да се държи в кондиция ида се опитва да диша в среда, в която един астматик дори не следва да попада ако иска да остане жив изобщо камо ли без инхалер и медикаменти. На 21 час в късния неделен следобед младата жена не издържа без лекарства в помещение от 2 кв.м. и без кислрод със задушлива високо амонячна миризма на урина и получава асматичен пристъп с риск да умре в килията. Викната е линейка. Елица Стоименова е изведена от килията и й е помогнато.

Според Елица Стоименова това е опит за непредумишлено убийство по време на УЖ “изпълнение” на УЖ “служебните задължения на УЖ “полицаите” Мишев, Василен и УЖ “шефа” на УЖ “районното”,, който ще намери своето място в Страдсбург за много добро обезщетение съобразено с обема на застраховката живот.

След като е изведена от килията се появява се разследващ УЖ „полицай“ от 7-мо, който казва на Стоименова да забрави за фирменият им автомобил, че струвал 100 000 лева сигурно, колко е неприятно това и че няма да го види повече и ще трябвало  да го изплаща през това време, защото и при съвсем изправни коли излизали някакви писма от Германия, които УЖ казвали, че са с пренабити рами и УЖ твоят автомобил/ на фирмата ти изчезвал безследно.

По случаят е повдигнато обвинение на Елица Стоименова , а фирменият автомобил на Елица седи на паркинга в УЖ “7-мо районно в София” задържан напълно неоснователно вече 7-ми месец и до днес. На нито една молба до УЖ “Прокуратурата” за връщане на вещта  Стоименова макар изрично да изисква не получава връчен официален отговор , за да не го обжалва в съда акто закопът позволява. Стоименова получава общо 5 молби със законов срок за отговор 1 месец. Изминал от всяка от молбите за 7 месеца, но ксъщо като УЖ “Полицаите” и УЖ “Прокуратурата” и тя отказва да спазва закона. И отговор няма нито УЖ нито наушким, нито наистина. Неправомерно се задържа чужда вещ равнозначно на кражба.

За изнудване чрез терор от УЖ “полицаите” от УЖ “7-мо Районно” ли говорим? Според Стоименова твърдо ДА!  И на УЖ “Полицаите” от УЖ 7-мо Районно е платено от бившия управител на фирма “Булфелд” ЕООД Давид Михайлович Коблианидзе (грузински гражданин), дължаща много пари на фирмата на Стоименова, в опит да не си понесат отговорност за задълженията и да не си изплатят дълговете към компанията й.

Елица Стоименова пуска жалба за заплахи за извършени вербални заплахи за здравето и живота й лично от Давид Михайлович Коблианидзе в 4-то РПУ в София през Септеври 2018.

По свидетелски разказ на Елица Стоименова. За да спрем безобразията в България.

Докога ще живеем в УЖ БЪЛГАРИЯ?!