Украински вещици ще проведат ритуал на 31 март за отстраняване на Путин от власт

Ритуалът ще се състои от три части – първата ще се проведе на една от планините в Украйна.
Украинските магьосници и вещици чуха призива на съветника на ръководителя на кабинета на президента Алексий Арестович и ще проведат серия от ритуали за отстраняване на руския президент Владимир Путин от власт, за загубата му, а също и за подкрепа на въоръжените сили на Украйна.

След като Арестович се свърза с украинските вещици във Facebook на 22 март, магическият магазин на Котелът на вещиците разкри плановете на окултната общност да подкрепи тази инициатива.

„На 31 март, на 29-ти лунен ден, ден на корупцията и проклятията, ние, вещиците на Украйна, в сътрудничество с чуждестранни колеги, ще извършим ритуал за наказване на врага на украинския народ – Владимир Путин“, се казва в съобщението. казва.

Ритуалът ще се състои от 3 части. Първият ще се проведе в една от планините в Украйна.

„Вече е сглобен кръг от 13 вещици, вече се говори за олтарни ножове, за да се правят жертви на Висшите сили“, се казва в съобщението.

Втората част от ритуала е насрочена за април, в славянска страна с участието на чуждестранни колеги. Докато първият се очаква да има сравнително малко влияние върху Путин, вторият се очаква да има значително влияние. Също така сред целите на церемонията е подкрепата на украинската армия.

„За победата на нашия велик народ, за късмет, успех и отваряне на пътища! И нека всички богове на войната – Один, Тор, Перун – да ни съпътстват!“, казват организаторите.

Третата част е каменна торба за врага – изолация, отстраняване от власт, загуба на подкрепа от вътрешния кръг. Изкупление с черни икони от масови смъртни случаи и наказание на виновните за тях.

Украински магьосници призоваха чуждестранните си колеги да подкрепят инициативата и да се включат в събитията.

Представител на украинската окултна общност, пожелал анонимност, обясни, че точните места на обредите са скрити. Организаторите се страхуват не само от противопоставянето на врагове, но и от намесата на любопитни граждани. Подробностите ще бъдат съобщавани само лично, само между лично познати хора. Той призова украинците, които не участват в богослужение, да не се намесват.

„Не трябва да третирате събитието като враждебно или вредно за Украйна. Нашата цел е да победим врага на Украйна Путин и да подкрепим въоръжените сили“, каза той.

Освен това той предупреди срещу подигравателно или несериозно отношение към акцията.

„Сега има много „кухненски магьосници“ разведени, както и „диванни воини“, но това не отменя факта, че официално признатите световни религии преследваха магьосници и вещици, като по този начин признаха ефективността на тези ритуали“, каза общност Представител.

Той припомни, че практиката на използване на магия за бойни цели е широко известна в историята от Китай до Америка.

„Няма да задълбаваме в древни истории. Наистина, много излишни неща са били нанасяни през вековете. Нека си спомним проклятието на Текумсе, което е и проклятието на президентите на САЩ. Според него всеки американски президент, избран през определена година, ще умрете или бъдете убити преди края на президентския мандат

„Проклятието действаше върху 7 племена. Първият, който се измъкна от него беше Рейгън, той беше осмият. Но имаше и опит за убийство. Деветият беше Буш-младши, който също избяга от убийство от щастлив случай за него. Дори и след края на проклятието, ехото му наранява последователите след 200 години“, каза източникът.

https://www.unian.net/