Украинци с тузарски джипове бият на убиване мъже посред бял ден в центъра на Виена ВИДЕО 18+

Таксиметрови шофьори им направили забележка, че са спрели неправилно, а те започнали да псуват и плюят по превозните средства на таксиджиите, а след това ги нападнали с юмруци

Страшен екшън се е разиграл в столицата на Австрия. Мъже слезли от джипове, които били с украински регистрационни номера, и нападнали няколко таксиметрови шофьори. Всичко това се е случило в центъра на Виена посред бял ден, уточнява Heute.

Отбелязва се, че конфликтът е станал на 23 май близо до хотел Бристол.

Шофьорите на леките автомобили BMW X5 и Toyota Land Cruiser – за който не се уточнява дали са украински бежанци или украинци, живеещи във Виена, спрели на стоянките на такситата и поради тази причина възникнал конфликтът между тях и таксиметровите шофьори.

Австрийците направили забележка на украинците, след което нападателите започнали да псуват и плюят по превозните средства на таксиджиите, а след това ги нападнали с юмруци.

В следствие на побоя 47-годишен таксиметров шофьор е откаран в болницата в безсъзнание със сериозна травма на главата, уточнява Heute.

Извършителите са избягали от местопрестъплението. Сега служителите на реда ги издирват.

Видео от грозната случка може да видите ТУК!

БЛИЦ припомня, че това е пореден инцидент, разиграл се в европейски град с участието на украинци. На 13 май пияни украински бежанци заклаха мъж във Варшава, който защитил момиче.

Превод и редакция: БЛИЦ“
https://blitz.bg/