Украйна е най-криминалната държава на европейския континент. След нея е България

Ще ви го кажа така.

Украйна е най-криминалната държава на европейския континент. След нея е България. И двете държави отразяват изключително американските интереси в двете стратегически зони, не европейските! Никак не е случайно, че криминалния елемент е установен във всички направления на държавното и общинско управление.

В Украйна всичко е криминално и украинците много добре го знаят, но както сами виждате и дума не смеят да кажат открито по въпроса. Тези хора са жертви на една престъпна държава, същата като нашата!

Разликата е, че ние все пак негодуване, а там който каже думичка на несъгласие, на мига изчезва безследно. И ако близките му го потърсят и те изчезват пред очите на всички. Криминална е държавната власт, криминална е съдебната система, криминална е и законодателната власт. Ако не си част от хунтата, нямаш място между тях.

Криминални са и въоръжените им сили, които отдавна са превърнати в терористични фундаменталистични банди в някои направления. Реда и действията на тези въоръжени от държавата терористи се диктуват от официалната държавна власт.

Бизнесът също е криминален в по-голямата си част, да не говорим за организираната престъпност, която си общува съвсем открито лично с президента Зеленски. Техния човек на върха!

И зад всичко това стоят интересите на САЩ! В България също.

Николай Марков