„УКРАЙНА ПИШЕ ИСТОРИЯТА С КРЪВТА СИ“

„Председателят на Върховната Рада на Украйна пред ЕП. Иска за страната си статут на кандидат за присъединяване към ЕС, който да бъде даден до 24 юни. Ще ръгне за пореден път егото на Русия. Ще й го „начука“- нали е Стефанчук. Говори императивно и заплашително – с тона на Зеля, Кулеба и всички останали.

Шушумигите от ЕП сънливо  ръкопляскат на изящната му реч.Тоя украински тон им е втръснал, но оръжие ще дадат, а за статут ще видим. Сигурно сте мернали тая сцена в тв новините.

Руслан Стефанчук – каква душица е само! Мършав, изгладнял, изпосталял, изтормозен от войната. В зелени квазивоенни одежди. Тениската му сигурно е деветдесет и осми номер и едва се е намъкнал в нея. Мелник сравняваше Шолц с лебервурст, но Стефанчук прилича на цял месарски комбинат. Чудя се дали и банковата му сметка е така колосално тлъста?

„Украйна пише историята с кръвта си“ – рецитира войственият Руслан. Личи, че е готов да се бие до последната капка кръв на последния украинец. След което да се евакуира там, където дават най-питателен обяд.

Ой, украински народе! Разбираме те. И ние си имаме Буци и Делян Пеевски.

Милена Върбанова