Украйна се превръща в държава, която ще служи като учебник за инфилтриране на злото на глобализма в света

Русия ще се подготви за излизане от СЗО, СТО, МВФ и Болонската система в образованието. Също така ще се подготви за тотален контрол на цифровизацията!

Тези намерения са огласени от Толстой, но засега са само предложения за разглеждане в Думата. И все пак намерението вече работи. Вчера Толстой получи мощна подкрепа от обществеността по предложенията си. Но тепърва предстои решение и как точно. Все още това са само идеи.

Случващото се в Азовстал е шокиращо за руската държава и аз наблюдавам страшни емоции, които тепърва ще се разгръщат и ще преминат през много фази, докато имаме някакъв образ на истинската реалност в Украйна при управлението на американските марионетки в последните 30 години. Безспорно Украйна се превръща в държава, която ще служи като учебник за инфилтриране на злото на глобализма в света. Сигурна съм, че години наред ще излизат оттам данни за размерите и съдържанието на подготвяната човешка дезинтеграция.

По тези причини не мога да коментирам, докато самите руснаци не се успокоят и трезво огледат всичко около Азовстал, символ на деградацията на Запада. Сега само наблюдавам много тежки и невъзможни за овладяване реакции, включително у политиците, което е нормално.

За Русия предаването на „Азов“ е успех в операцията им, изпълнение на точка денацификация. Като гледам за какви неща става дума в организацията на този национален батальон, който може да окаже директно продължение на националсоциалистите от Германия, лошо ми става! За какви окултни сили става дума, при това открито и явно. Русия ще трябва да се справи с този много сериозен емоционален момент, и то с добро! Ако се отнесе с тях както те с нея, Русия ще слезе на тяхното ниво. Тя, ако иска да бъде нова държава, трябва да приложи нови методи за разправа с враговете.
Да видим как ще изпълни тази задача.

Анастасия Гешева