Уморително е да се живее с този Запад!

Кисинджър внесе разяснения в ново интервю за Сънди Таймс този уикенд. От него става ясно, че никакво развитие на западната политическа философия няма и не може да има с тези хора. Кисинджър (99 г), Сорос (92 г), Шваб (84 г). Те живеят в миналия век и нито един от техните обучени представители от по-млади поколения не дава признаци, че е млад. Техните идеи са на 80-100 години. Как се живее със стогодишни идеи? Не се живее.

Единственото интересно, което мога да отбележа в това пространно интервю, в което Хисинджър бълнува свят, каквото не съществува и в момента, а в бъдеще хич, е идеята да се образува най-грубо казано китайско-американсйи съюз срещу Русия. Тоест, ако нищо друго не успее да унищожи Русия, динозаврите са готови да прегърнат друг враг, измислен именно от Кисинджър враг, Китай, за да постигнат своето.
Уморително е да се живее с този Запад!

Запад, който не признава абсолютно нищо друго освен себе си, счита само и единствено себе си за жив и цивилизационен. Запад, който унищожава всичко друго, особено това, което не познава и не разбира. Запад, потънал толкова дълбоко в невежество, че мен лично ме е срам да си мисля дори, че бих могла да принадлежа към подобно егоцентрично съзнание и живот!
Този Запад няма никакъв рефлекс за правото на живот извън себе си.

Преди да изясня днешната си позиция, искам специално да кажа следното.
Моето лично мнение е, че Западът не може да се промени сам. Той не е в състояние да разсъждава разумно, няма чувства и няма никакви вътрешни възможности да извърши повдигане чрез обикновените вътрешни сили. Защото по ред причини тези сили са източени, свършили и самият Запад няма желание да набира нови сили за живот. Точно по тази причина Западът прави единственото възможно – продължава да настоява на своето си разбираме, въпреки, че то го унищожава. Всъщност мисля, че диагнозата съвсем точно показва това – Западът дори не разбира, че се самоунищожава! Толкова тежки и необратими са последствията от грандоманията и материализма, от чувството за изключителност, непогрешимост и увереността, че само на него е дадено правото върху Земята.

Това е хипноза!
И в тази хипноза живеят всички хора, които считат, че Западът е правилния път и модел!
Тази хипноза е причината при всеки случай, който не отговаря на тесните рамки „свобода и демокрация“, да си стягат куфарите и да бягат на Запад. Защото не могат да понесат живота извън хипнозата.

Как ще излязат от това състояние всички, заключени в него, идея нямам и не е моя работа.
Западът няма никакво намерение да се променя. Напротив, той иска светът да се променя заради него. Другите да се променят, а той да си стои същият. Това е класически психотерапевтичен симптом на психически болния индивид. Западът успя хиляда години да държи света в своето подчинение и сега е толкова потънал в превъзходството си, че отказва да пусне контрола. Нещо повече, Западът е готов да убива, да унищожава, за да запази добре познатия си ред и контрол над света! Точно това се случва, огласено от Кисинджър, който каквото и да правят за тялото му, е с един крак в гроба. Питам, на кой човек му е приятно да го водят в гроба?
Как Западът успя да хипнотизира целия свят, е въпрос на друга тема! Цяла наука е това. Както змията хипнотизира жертвата си, така.

Има държави в света, има народности в света, които са призвани да изведат Земята от този гроб и да я поставят на друг път.
Точно затова е убийствената омраза срещу Русия и борбата с нея е на живот и смърт.
Защото, ако Русия успее, Западът ще рухне. Много е просто – Или Русия, или Западът.
Среден път няма, защото това са две противоположни течения, които не могат да се смесват.
Ако победи Западът, светът ще бъде поробен по начин, по който никоя позната диктатура, насилие, тъмнина не е проявявана. Светът ще стане концлагер с всякакви екстри, каквито могат да бъдат намерени по филми и романи за утопични реалности.
Ако Русия победи, в света ще се прояви качествено нова вибрация, също невиждана, съдържаща в себе си противоположното на всичко познато днес като принципи на взаимодействие в живота.
Изборът не е просто цивилизационен, изборът е за живот или за смърт.

Това е причината, поради която световната глобална Дълбока Държава иска да премахне Русия от пътя си. Което няма да стане никога, казвам го веднага! Това е причината, поради която Кисинджър огласи поредния безумен план за хвърляне на Китай срещу Русия. Впрочем, такъв план е отдавна мислен и по всяко време може да бъде възбуден.

Поведението на Запада и всички негови привърженици е на отчаяние. Всяка крачка е отчаяние. Западът усеща, че загива. И когато говоря за него, имам предвид колективната колониално-корпоративна мисъл, съзнание, които владеят върхушката и по веригата се предават на всеки човек, който не е в състояние да мисли самостоятелно. На запад има много будни, разумни хора, които разбират случващото се и осъзнават грешката. Именно тези хора ще са и стожерът на всякакъв вид съпротива срещу безумието на водещите в пропастта. Тези хора вече реагират и всяка следваща година става ясно колко много разбират и правят, за да помогнат на народите си срещу това безумие. Загубени души са тези, които считат Западът и формите му като ЕС и НАТО, като ООН и СЗО за единствени и непогрешими авторитети, а редут, създаден от тях, като единствено правилен живот. Между другото, вижда се какво малцинство са тези сили у нас.

Навсякъде в западните държави се повдига и ще се повдига опозиция на глобалистките планове за самоунищожение. Ще се появят и политически опозиционни сили. Никъде няма да се получат нещата на Колективния Запад за свят без Русия и всички други екстри – Изкуствена храна, технологичен затвор, здравен контрол, полово извращение, роботизация и много други. Защо? Защото колкото и дълбоко да е потънал човек в заблудите на материализма, той винаги може да се избави, има средства. Това ще стане основата и на Запад, за всички, които ще разберат пропастта и много ще пожелаят да я избегнат.

Барак Обама е произнесъл реч в Копенхаген преди дни, в която е поискал пълен контрол върху всички медии за предстоящите избори в САЩ през 2024 година. Под добре познатите обяснения за борба с дезинформацията, конспиративните теории и език на ненавист, той е поискал пълна „демократична“ цензура. Впрочем, Сорос в момента изкупува испаноезични радиа по цялото западно крайбрежие на САЩ. Ако народите на Запад не осъзнаят какво ги чака и не вземат мерки, ще се измиват в позиция, която няма да им позволява да мърдат. Нарича се тоталитарна диктатура.
Светът има и други планове, Слава Богу.

Предстои икономическият форум в Санкт Петербург. Ще участват всички, които сега се бият с Русия и са и наложили санкции, включително България. Защо ли?

Анастасия Гешева