УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЕБИЛИТЕ

Чета си аз какви луди награди и поощрения има за боцнатите. Чак се чувстваш прецакан,че не може да участваш в промоциите, което е и целта. В същото време научаваме, че ще трябва и трето боцкане, а вероятно след това четвърто, пето….абокат. И че боцнатите също могат да заразяват и да се заразяват повторно. Простете, но някак си ми се губи смисъла.

Амазон дава томболи с 500 000 долара за боцнатите. Замислям се за онкоболните, където смъртността е голяма – ако държавите бяха заделили една стотна от парите, профукани за боцканията, и следа от болестта нямаше да остане. Или примерно срещу ебола, туберколоза, хепатит……безспорно смъртоносни болести.

Когато се заразиш от хепатит, си плащаш за лечението, за възстановяването и държавата ти го изкарва през носа. Същото е като се разболеш от онко или чернодробно заболяване. Интересно как сега държавите ти дават пари, за да те лекуват и награди, за да се боцкаш. Интересно! Аз имам много ваксинации и общо взето никой не ме е поощрявал…..защо ли го правят в този студен, зъл свят, в който на политици и общественици не им пука колко ще измрат по улиците от мизерия и студ и по домовете без лечение на иначе лечими заболявания.

Спомням си една мисъл, че само сиренето в капана за мишки е безплатно и когато някой много ти рекламира една стока и ти я дарява, значи стоката си ти…..впрочем усещането за дамгосване на стадо става все по-силно! И съпротивата на нормалните хора срещу медицинския фашизъм – все по-силна!

Аз не отричам правото на всеки, който иска, да си забие и триста игли, негова воля! Ама да не ме кара и аз да го правя или да ме ограничава. Минах ви пикливия вирОЗ даже със самолечение и ми писна да ме плашите с чували с трупове и пландемии. А все пак мозъчните ми клетки ми подсказват, че в настояванията ви има нещо много, много гнило. И не е въпросът в парите, вие си ги печатате….просто искате контрол. Контрол над всички нас и над душитеи децата ни!

И съпротивата ни ще бъде страшна, повярвайте! Защото няма по-ценно нещо от свободата!

Елена Гунчева