Унищожихте цялата държава, затворихте един куп заводи, за да ни баламосвате с магистрали

„Пътувате със скъпите коли по магистралите на Борисов, а се оплаквате и протестирате! Защо не ги направихте вие бе? Защо не ги направихте? Метрото, отивате и протестирате срещу лошия Бойко, качвате се на метрото и се прибирате вкъщи!
Ходете пеша бе, що не ходите пеша?“

Глупава жено, не ги направихме ние, защото ВИЕ изтеглихте няколко кредита за наша сметка за общата сума от близо 30млрд. и ни замазахте очите с евтини магистрали, които се ронят при първият дъжд и метро, което се пълни с вода.

Ти знаеш ли, че на 10 км. от София все още няма канализация в 21в. и хората там искат да ви се „серат“ и на метрото и на магистралите от чакане и клякане по шахтите?

За повече от 10г. управление само това ли направихте с нашите пари- една магистрала? Къде е „рестото“ от кредита за 30млрд. който изтеглихте, в коя вила в Испания го инвестирахте?

Това са нашите пари – не вашите, а НАШИТЕ! Вие „построихте“ с нашите пари всичко до този момент, което е едно голямо нищо в сравнение с винетките, които плащаме, пътните данъци и кредитите, които ще трябва да връщаме, за това че си трошим колите по разбитите ВИ пътища осеяни от „кратери“ по тях вече 15г.
Унищожихте цялата държава, затворихте един куп заводи, за да ни баламосвате с магистрали, а хляба кой ще го сложи на масата? От къде пари за хляб?
Но тебе това какво те бърка, както се казва: Сития на гладния не вярва и за всеки случай и при теб тоя гАз не е от праз и тези циц_и не са от мекици ….

Ива Иватта

loading...