Управлението на Баце бе за мен унижение на личното и националното ми достойнство всеки ден в продължение на десетилетие

Честито на победителите! Не крия, че се радвам на победата на ПП не по-малко отколкото тази на ИТН на предишните избори.

Управлението на Баце бе за мен унижение на личното и националното ми достойнство всеки ден в продължение на десетилетие. Тая мутро-селяндурска ченгесария, дето ни държа на последно място по всичко в ЕС, не трябва да бъде изчегъртвана, а горена с лазерна горелка – нищо да не остане от нея.

Сега унизените чакат възмездие за 12-годишните си мъки. Хора като мен никога няма да се задоволят с това да видят Банкянският лъжец и игралец на ТВ-скечове просто победен. Ние ще искаме да го видим максимално унизен – с раираните дрехи при бай Ставри.

Разбирам, че това няма как да стане, докато карикатурата на Главен прокурор, наречена „Каскета“, не бъде свалена. Не ме интересуват социалните политики, здравните политики и каквито и да било други политики на бъдещото редовно правителство. Както и много други българи това не ги интересува.

Ние ще се оправим някак си и ще оцелеем – няма да ни е за пръв път. Хората като мен искат от Кирчо Канадеца едно-единствено нещо: ВЪЗМЕЗДИЕ. От това доколко бързо и ефективно ще бъде възмездието за шайката на Баце и Каскета ще зависи политическото дълголетие на ПП, пък и на президента Радев.

Г-н Радев трябва да е наясно, че много десни хора отидоха да гласуват за него и пак ще отидат на втори тур единствено заради очакванията им той да бъде капитан на отбора, който ще въздаде възмездие на шайката на Баце. Набий си добре в главата това, г-н Президент!

Емил Василев