УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗРОДИ, КОИТО НИ МИСЛЯТ И ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ!

ИЗВЕДНЪЖ от днес #АпартаментГейт изчезна от емисиите на всички така наречени „национални телевизии“. Рязко смениха темата с далеч по-любимата и удобна за управляващата ни мафия тема с незаконните ромски къщи и „протеста“ в Габрово. Томислав Дончев си свърши работата организарайки димката „протести“, колегата му от ОПГ ГЕРБ – Стара Загора продължи задачата. СЕГА ВЪВ ФОКУСА ВЕЧЕ НЕ СА НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ, ПАЛАТИ И АПАРТАМЕНТИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРАЗИТИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА, а кирпичените и ламаринени бараки на циганите. Класика. Само дето вече народа не се връзва! Този път бутайте наред. Първо на Цеетанов асансьора, после на Пламен Георгиев терасата, после на всички останали дето са купували и строили палати на безценица и с европейски пари и накрая съборете и незаконните ромски къщи. Дайте пример,бе, боклуци долни! Или да визмаме чука и да караме наред?
СНИМКА 1

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

– Багер бута незаконна циганска барака, за да се пусне димката и да се отклони вниманието от #АпартаментГейт Всеки път, когато дебелите са застрашени от някой скандал играят този цирк.
СНИМКА 2 –

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

Терасата на Пламен Георгиев. След сигнал на БОЕЦ до ДНСК и след това до Столична Община, доказано всичко построено на тази тераса е незаконно. Да виждате багери, или някой с чук да събаря? Или Пламен сам да троши незаконното? Или само придобива незаконно построеното!
ОЧАКВАМЕ до дни шап по овцете, чума по козите и мор по кравите! После заплахи за убийство на премиер, главен прокурор или някоя друга главна свиня. И в краен случай сто хиляди мигранти гладни, като вълци и въоръжени до вежди на границата с Гърция. Задължително с Гърция, на границата с Турция е спокойно. Падишаха се е разбрал с Бея.
ТАКА! Управляват ни нагли боклуци и престъпници, които мислят този народ за малоумен. А какво вие мислите за тях може спокойно да изразите чрез различни изразни средства под този пост.
#УправляватНиИзроди
#ИмаКойДаВвиНакаже
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

loading...