УРО@@@@ТE ЛИЦА НА АМБРИАЖА

Умнокрасивитетът вече е в истерия. Колко жалко. Толкова са убедени, че са умни и красиви, и светът е техен, а светът им се подиграва и ги отрича. Не е либерално някак си. Мъката е голяма. И те я изливат по всеки един начин. По техния си, най-вече.

Нагледах се на обработени снимки, на които ме изкарват каква ли не. Нагледах се на публикации и коментари за възрастта ми и външния ми вид. За разлика от тях, красивите, разбира се. Проблемът им е друг – този начин на манипулиране при мен не действа. Защото знам кой е врагът.
Знаете ли кое е най-лошото нещо? Да вървиш по улицата и да гледаш хора в очите – а там да няма никого. Без душа. С ореол на зло и поквара. Заразни като ебола от омраза и злъч. Леещи гнус и отврата. Убедени, че те са ЛЕГИОН.

Ако можеха да видят душите си, щяха да видят уродливото лице на ада. За това грим и фотошоп не могат да намерят. Злото винаги си личи. И се разкрива. А сега борбата е срещу него.
Аз съм вярваща православна християнка. Бог пред мен, а аз след него. Не ме е страх от демоните в душите им. Защото делото ни е право и победата ще бъде за нас.

Това, което искам да посоча е, че трябва уродливитетът/умнокрасивитет да го разкриваме в началото. Не съм оракул, но колко пъти ви посочвах какви са, а много от вас не вярваха. И се лъжеха с надеждата за добро, а получаваха от тези.

Жалкото е, че в момента държавата ни е овладяна от побеснелите амбриажи на уродливитета. Те, ако трябва да работят, гладни ще умрат. Затова усвояват в момента ударно грантове. Центърът на злото и покварата е ясен. От Козяк като октопод тръгва злото. Тръгват грантовете. Тръгват покварата. Там се разпределя политиката и порциите.

Но пък никой не е победил истината и правото дело. Моята вяра е моята сила. Истината е моя меч! И Бог е моят водач!
Вие можете само да доказвате същността си!

Елена Гунчева