Уточнявам. За оная Севда Дашната, дето високо отговорната й работа била да крепи на коча камбаните

Уточнявам. За оная Севда Дашната, дето високо отговорната й работа била да крепи на коча камбаните в министерската овцеферма!

Бил съм в истински комунистически интернационал в две точки на планетата – САЩ и Израел. Това са странни места обособени за едни общности-секти в които всички жени са общи. И децата са от всички и на всички!

В европейската партия гроб, таен член на световния комунистическия интернационал положението е абсолютно същото. Всеки партиен коч се качва там където му е най-близо при нужда. И върши там каквото върши без да плаща и без ангажименти. Екстрите идват по друг ред!Такива са правилата на партийно-олигархичната ни управляваща секта. Почти европейски правила, но не напълно. И не правила.

Когато някоя овца омръзне на партийните кочове я командироват отвреме навреме при приятелски бизнес-кочове. И те верни другари, но по друга линия. И така от овца на овца и коч след коч времето минава и държавната хазна се изпразва. Напълно. Знаете като какво. Това което не знаете е, че партийната любов не е от вчера във властта, но напоследък от нея се раждат само чудовища.

И все крадливи…

Николай Марков

loading...