УТРЕ Е ГОЛГОТА. НО В НЕДЕЛЯ Е ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

„Престъпването на Божите заповеди винаги означава тежки наказания за извършителя и поколението му. Не на тая страдна земя, която навлезе в последния етап на сатанинската епоха точно на 22.02.2022г. В нашия свят престъплението не само не се наказва, то се насърчава, облича се с власт, миропомазва се с корона и мантия, позволява му се да тъпче хората и да се гаври с тях. Но колкото и да не им се ще на материалистите, има и друг свят. Все някога и те ще преминат чертата му. И ще бъдат съдени за злодействата си от неподкупен Съдия, за който пачките с евро, кюлчетата злато и майбахите нямат никаква стойност. Бог не търгува с прошката си. Нищо, че тук Гешев, Гешефтаров и Келешев погазиха всеки закон.

Остана ни да се надяваме само на Божията правда, щом България се превърна в преизподня на неправдата.“

„Но аз не съм нито съм проповедник, нито ясновидец. Нито пък ще ви занимавам днес със световните престъпления на сатанизма. Ще припомня само, че в дните на Страстната седмица и особено във втората й част и най-вече преди Великден през тази 2022 година, е много страшно да се лъже, да се лъжесвидетелства, да се дават оръжия и да се влиза във война. А точно това направи паплачта, която ни управлява. Измами българския народ на Велика сряда и на Велики четвъртък. И бесовски ни вкара във война. Клекна на някакъв си наглец Кулеба, чието име означава млин с пълнеж от месо – кулебяка. А откъде довтаса този млин, чий пратеник е и защо изнасилва дупедавците да му дават оръжие? Какво право има да учи българите кой е Каин и кой Авел? Кой му позволи цинично да тласка българската държава към „избор“? Защото животът, видиш ли бил „труден и избор се налагал“? Този млин с мръвки ще ни обяснява, че правилният български „избор“ е фашизмът, опакован като „демокрация“. Докато България се колебае, „загивали хора“. Тогава защо иска оръжие, това не означава ли, че пет пари не дава за човешките животи? Кой го остави безпардонно да се разпорежда цели три дни в българската държава като в гаража си – докато нашите жалки отрепки кандисат да се хванат за палците на краката?

И това става часове преди Твоето разпятие, Христе! И два дни преди Твоето Възкресение!

Как ви се обръщат езиците да лъжете, предатели български и Христови? “

„На мен този не ми е брат.Той няма нищо общо с украинския народ. Той е потомствен служител на олигархическия режим, който унищожи Украйна. Баща му, Иван Кулеба, също е „дипломат“ – посланик. Баща и син май са свили мило семейно гнездо в украинското Външно министерство. Впрочем младият млин е официалният инициатор на мерзостта с преименуването на улици – „за да се се депутинизира светът“. Неофициалният е оттатък океана.

Кулебата не е заседнал случайно тук и не чака нито Годо, нито Михаля.Чака да се изпълнят някакви поети обещания. Ясно е какви. И ясно е, че ще бъдат изпълнени.

Да слагаш тайно юлар на народа и да го водиш към война като добиче на заколение! Пред Великден! И да не се боиш от гръм Божи. За по-големи от Господа ли се помислихте, твари ?

Да не забравяме и отрепките от Софийската община, които днес на Велики четвъртък за пореден път се изхрачиха в лицето на Бог и България. За пореден път плюха върху нейната история и чест. Те глаголстват с библейски и евангелски фрази – както сатаната чете Евангелието. Ето словоблудствата на някоя си Грети ( чуйте й името и съдете за мозъка й ) от ДеБъ:

„СОС, според Грети, имал огромната задача да попречи на България да се превърне в Юда на Европа““

„“Днес е Велики четвъртък – каканиже Грети – и с гордост трябва да гласуваме решенията в подкрепа на Украйна. България е горда държава, тя не е малка, тя е голяма с големината на сърцата на свободолюбивите българи“( по mediapool.bg ).

Пфу, каква гнус!

Изтекла ги е тия словца Грети, но на Гретхен не й е ясно колко смрад е изригнала точно на Велики четвъртък. И колко противни Богу са богохулствата на същества като Грети. Грети и свободолюбие? Грети и гордост?

Питам се – колцина симпатизанти всъщност има ДеБъ в отечествената територия? Май са само аверите и братчедите на хубавеляка Христо Иванов, който дори с външния си вид громи тезата, че човекът е създаден по образ и подобие Божие. Физиономията му утвърждава в най-пряк смисъл Дарвиновата теория. Питам, колко са членовете на тая воняща дружинка, та да бъдат на(х)акани и в гранясалия сос на общината? И те да решават чий байряк да се ветрее над София? И коя улица на кой бандеровец да се именува?

Не е само ДеБъ, разбира се. Зад кресливия ДеБъ стои яката, обръгнала предателска ГЪРБина на ГЕРБ. Някой си Антон Койчев от гербопитеците (отново Дарвин без еволюция) днес е наругал Русия, че „извършва съвременен геноцид и използва непозволени оръжия“.“

„Кой използва такива оръжия, бе Куйчо? Ти чу ли, когато и Виктория Нюланд ти говори за чудовищните биолаборатории в Украйна? На кого да кръстим софийските улици, на кои герои? Защо не направо на Хънтър Байдън?

Последният етап на калиюга е ужасен. Много интензивен с мракобесието и престъпленията. Чудовищен с лъжата и богохулството. Но и полезен, защото цялата сган се демаскира – от най-едрите хищници до най-дребните кърлежи. Паразитите още пият кръвта на Родината. Продават народа й. Безчестят името й. Но пирът им няма да е вечен.

Утре е Голгота.
Но в Неделя е Възкресение.

Милена Върбанова