Участник от Фермата влиза в политическия живот на страната

Гражданската инициатива твърди, че ще работи за справедлива държава и работещи институции

Участник от риалитито Фермата възнамерява да стане част от политическия живот на страната.

Става въпрос за Ивайло Шопски, който крои планове да замени шоубизнеса с политиката. Новината дойде, след като Шопски създаде Национално движение „Бащино огнище“, чието официално представяне бе днес.

„Целта на новата патриотична платформа е да обедини националните интереси на разочарованите от политическата система българи, да им даде реално право на глас и да върне чувството за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България“, категоричен е той.

Гражданската инициатива е базирана на родолюбивия проект Пътуващо читалище „Бащино огнище“, който години наред обикаля България и поддържа живи националните традиции и родовата памет.

Именно работата на читалището в цялата страна поражда идеята за създаване на Национално движение, което да вземе активно участие в политическия живот на страната. Както добре знаете негов лидер е патриотът и общественик Ивайло Шопски.

„Гражданската инициатива ще работи за справедлива държава и работещи институции. Нашите потенциални избиратели са разочарованите от основните политически партии. Това са хора готови да тръгнат след нова платформа. Ще разчитаме на гласувалите традиционно за БСП и ГЕРБ, но ще привлечем и електората, подкрепил назад във времето Патриотите“, обявяват от формацията на Шопски.
Източник: novini.bg