У нас броят положителни е нисък, много нисък, защото българите преболедуваха и ЗАЩОТО Е МНОГО НИСЪК ПРАГА НА ВАКСИНАЦИЯ

Днес се събуждаме с новината, че Франция регистрира вчера най-високия брой положителни от март 2020-та – 104 000 души!!!

Същото е положението в Нов Южен Уелс в Австралия. Най-висок брой регистрирани положителни от месеци насам. Вече е трудно дори да се коментират тези числа. Те крещят, не аз, числата крещят и светят ярко право в очите и ушите на човечеството.

Виждаме какво правят.
Знаем какво правят.
Новият щам е виновен! Той заобикалял ваксините и затова толкова положителни. Хубаво, ще дишам дълбоко и ще разсъждавам логически.

Ако ваксините не хващат новия щам, няма да хващат и други нови щамове. ТОГАВА ЗА КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТОВА МАСОВО ВАКСИНИРАНЕ И ТОВА ИСТЕРИЧНО ВАКСИНИРАНЕ С ТРЕТА ДОЗА ОТ НЕЩО, ЧИИТО ПЪРВИ ДВЕ ДОЗИ НЕ ПАЗЯТ? КАК ЩЕ ВИ ОПАЗИ ТРЕТА ДОЗА, АКО ПЪРВИТЕ ДВЕ НЕ ПАЗЯТ? След това ми е ясно опорките, които вкарват отново. Заразени, ама няма да умрат! А това каква лъжа е, ще ви покажа след малко.

Първите две дози вече не съществуват. Те изтекоха, защото имат срок на годност. И сега, световните глобалистки настройки на сертификата зависят от трета и нагоре дози. Само че за разлика от естествения имунитет, който трае десетилетия, ВАКСИНАЦИОННИЯ имунитет е супер компрометиран и не знам как ще имат очи да продължат това историческо безумие, което се случва в момента.

У нас броят положителни е нисък, много нисък, защото българите преболедуваха и ЗАЩОТО Е МНОГО НИСЪК ПРАГА НА ВАКСИНАЦИЯ.

И аз пак ще кажа, това, че управлението ни тича с всички сили след събитията, е спасението на България. Оказва се, че парламентарните кризи тази година и решението на американското задкулисие да инсталира Киро Идиота, което ни държа почти цяла година без парламент и редовно правителство, ни спасява. Защото сега, на фона на случващото се в целия цивилизовано набоден супер мега глупав Запад, нашите шампиони по лизане на подметки и провеждане на глобалните либерални политики са в безнадеждно положение. В България безнадеждно за глобалистите закъсня моментът за натиск, край. Който успяха да излъжат през ноември като въведоха сертификата, това е. Даже не знам точно колко процента се увеличи ваксинацията у нас, ако някой има точни данни, да ги дава. Ганьо не спи! Той чете и слуша и си вади изводите.

И затова днес е денят, в който аз ще почета и поздравя Ганьо.
Ганьо, да си жив и здрав, че от толкова умнота и красота колата уйде пак у рЯката и пак ти, Ганьо, ще я вадиш!
И да подчертая, че Ганьо живее много повече у тези, които любят Запада като майка си и баща си. Барем вземете да я прочете тая книга пак, да си я припомните!

Анастасия Гешева