ФАЛШИВИ СЛУГИНСКИ АГЕНЦИИ БЕЗСРАМНО ЛЪЖАТ. ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА!

“Социологически” агенцийки на тлъст хонорар при един тлъстичък потомствен агент на ДС, и друга при двама луди селяни, и двете никога не са грешали в прогнозите си с по-малко от 80% грешни числа (при допустима стохастична грешка от само 2,5%), значи винаги лъжат като дърти циганки и двете, както всички социолози впрочем, разните му там дърти мири, червенколювци, първанчета, андрюши, ликантропи, галъбчета etc, публикуваха уж данни от уж изследвания за кой как ще гласува на 04.04.2021 г.
Според двете агенцийки гербаджиите печелят убийствено – при едната с предимство от 5% пред БСП, а според другата с 9%.
Според едната ВМРО на потомствения агент Иван ще е четвърта политическа сила, наравно с ДПС на агент Сава от с. Дръндар, а омразният опонент на шкембетата “Воля и НФСБ” ще е последна с отчайващите 2,4%, значи 3 пъти (300%) по-малко от агент Иван.
Според другата агенцийка нещата са точно обратно – Валерката и Марешки щели да са трети с 12%, пък омразният им агент Иван щял да е само с 2,1%, 6 пъти (600%) по-малко от тях двамата.
Разположението на другите партии – на учиндолския чалгаджия, на Маямата и на Ристе – е сходно.
Значи важното за агенцийките е да бастисат противника.
Разликата във фалшивите им прогнози при бастисването е общо 9 пъти (900%), което от социологическа гледна точка е такъв идиотизъм, който никой, ама никой човек не може по никакъв начин да сътвори, освен ако не е много луд.
Това е, братя!
Според мое синкретично екстраполационно проучване, няма да обяснявам какво е това, винаги аз съм бил с най-точните и верни изборни прогнози през последните две десетилетия, за разлика от агенцийките-слуги на властта и на комунистите, нещата реално са съвсем други.
В резултат на безкрайните тъпотии на управляващите от всички бои, довели България до национална катастрофа, като най-бедна, най-болна, най-корумпирана, най-престъпна, най-проста, най-покварена, най-нещастна, с най-много емигрирали, с най-голяма смъртност, с най-ниска раждаемост, най-намаляваща и най-бързо изчезваща държава в света, общественото доверие към властващите е сринато до най-мизерни нива.
Истината е, че ако изборите са сега, при пандемията от КОВИД-19, при 112 000-те умрели за една година пенсионери, при убийственото за народа увеличаване на всичко – цени, данъци, такси, застраховки, лихви, винетки, осигуровки и др., при бруталните кражби на всичко отвсякъде, при надвисналата демографска смърт на Отечеството, резултатите от гласуването на българите ще изглеждат така:
* ГЕРБ 14%
* БСП 11%
* Българско лято 8%
* Славчо 8%
* ДПС 4%
* Русофили 3%
* ДБ 2%
* Други, общо 5%.
Ще гласуват така 55% от гласоподавателите по списъците, малко повече от половината.
Няма да гласуват 45%.
В Парламента след редуциране на действително подадените гласове ще влязат седемте горепосочени партии.
Това е реалната прогноза, братя, без фалшификации, без мъртви души, без далавери, без купуване и т.н.
С фалшификации и далавери резултатите могат да бъдат всякакви, зависи кой колко пари ще вложи в изборната измама.
Четете моите текстове!
Купувайте и четете моите книги!
Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com
акад. Петър Иванов
Няма налично описание на снимката.