ФАШИЗМЪТ ПРОДЪЛЖАВА И В ПЛОВДИВ

Днес започва ваксиниране срещу Ковид-19 в Пловдив на деца. С неизпитани клинично ваксини, за които според управляващите ЗАСЕГА нямало данни за странични ефекти. А ако има?!!? Тези ваксини започнаха да се разработват съввсем скоро. Всеки педиатър ще Ви каже, че детският организъм е по-крехък и реагира много по-различно. Това, което ни предлагат сега, е децата ни да участват в медицинския им експеримент.

Срамно е да подлагаме децата си на подобно изпитание. Защото не се знае какви странични ефекти може да има. В България няма изследване на тези ваксини, приемаме на юнашко доверие това, което ни казват от Европейския съюз. Без да следим какво се случва. Без да признаваме, че има и странични ефекти от ваксините. Без да признаваме, че на практика и ваксинираните се заразяват, заразяват други, разболяват се и умират от Ковид-19.

Нима ще се върнем към времената на Менгеле, когато е извършвал опити с деца? Под маската на загриженост за тяхното здраве /защо ли тогава държавата отказва да заплаща за операциите на деца в чужбиа – български деца!/, на практика може да им причини непоправими вреди.

Родители, призовавам Ви да не вярвате на рекламите на ваксините, а на здравия си разум. Защото вече залогът са децата ни!

Елена Гунчева