ФЕМИНИЗЪМ, СЕКСИЗЪМ, 31 ПОЛА И ОЩЕ НЯКОЛКО ПРОСТОТИИ

Понеже всичко в света е наред, цялата обществена енергия се насочва към решаване на сексуалните проблеми в обществото. Явно почитателите на Фройд, че в основата на всичко е кръв и секс, се множат….

Жените станаха мъже. Издържат се сами, ходят с панталони, псуват и правят кариера. Говорят високо и твърдо, гледат в очите и се борят с всичко.
Мъжете станаха жени /или някои техни органи/. Епилират се, остават при мама и тате до 40 години, възмущават се, че жените изискват да участват в издръжката на семейството. Не държат на думата си.

На този фон от небитието се появиха 31 пола. Признавам, явно съм интелектуално недостатъчна да се сетя точно какви са /а какви точно органи имат за 31 пола направо ми умира фантазията/….И защитата им стана много важна. Дотам в официални документи да се пише „друг пол“. Ама какъв друг, бе? Или имаш едното, или другото, хайде се спрете….

Комплексарщини и обвинения. Мъжете и жените станаха врагове, вместо любими и семейство. Всеки иска да командва, всеки иска той да е важният, а другият само да се подчинява. Е, не става така…Да се върнем към природата и биологията поне за това. Съзнанието може и да се променя, но природата – никога.

Много актуално – обвинения в сексуален тормоз!
Верно???? Я помислете още веднъж.
След като някоя холивудска кифла е отишла през нощта в хотелската стая на режисьора, и след това е получила ролята, какво да очаква? И какво ТЯ Е ПРЕДЛОЖИЛА за тази роля?

Много изгодно е да се превръща някой в жертва.
Жертвите веднага говорят. Жертвите не работят за насилника.

А покрай този цирк, мъжете вече не знаят какво да правят.
А жените не знаем къде сме и какво искаме, ама знаем, че искаме, ама какво точно?

Много объркано….

Много искат да ни объркат….

За мен нещата са ясни – природа и биология. Здрав разум. Традиции.
Останалото е от Лукавия 

Eлена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.