ФЛЕГМАТИЦИТЕ ИГРАЯТ ФЕДЕРБАЛ ПРИ АБСОЛЮТНО БЕЗВЕТРИЕ

Много са „доброжелагелите“ на служебния кабинет, които папагалски повтарят, че понеже правителството е назначено от президента, единствената му работа била да организира честни и прозрачни избори. И нищо друго.

Обаче, за три седмици и малко, правителството взе, че свърши това – онова извън рамките на предизборните си задължения. ББР, АПИ, ревизията на магистралите, Александровска болница, болница Лозенец, разни зам.-министри, началници на агенции и др. интересни и полезни работи свърши правителството на генералите Радев и Янев.

Предишните управници побесняха и лъжите им станаха още по-идиотски и невменяеми.

Всичко това трябва да накара бъдещите депутати в парламента след 11 юли здраво да се замислят и оставят този кабинет да работи колкото е възможно по-дълго време.

Опасявам се, че бъдещите депутати, повечето от които няма да са нови, няма да устоят на изкушенията на властта и ще минират тази оптимистична възможност и ще си назначат някакво правителство на бъдещи алчни некадърници.

Играта на федербал при безветрие е оптималното състояние за тъпанарите, които съсипаха България. Дано песимизмът ми да излезе неоснователен и не се осъществи до край и в най-мрачната си цялост!

Любо КОЛЬОВСКИ