Хайде на евтиното

Чета някаква статия за струпване на голям брой хора посред нощите в Перник. Викам си ще е станало нещо мащабно. Това така да вдигнеш българина от масата късно вечер, ще е некъв трик, за който Хаджигенов ще трябва да си води записки. Сигурно са кацнали извънземните. Да, трябва да са извънземните, защото ние турско сме преживели, дванадесетте албума на Азис сме преживели, две световни, Байтошево, коронавируса барем 127 вълни и то без пукната ваксина.

Айде нема нужда!

И то не остана. Освен извънземните да са кацнали или да са отворили извънредно националната лотария, друго просто нема кво да е. Шансът обаче за извънземно присъствие резко спадна на 50% на втори прочит – нито Стойчо Керев с целуфан на главата се споменава, нито Луна да чака ред да си я приберат там на нейната планета.

Та скролвам ентусиазирано на компютъра с мишката и чакам великата развръзка да ме удари като комета. Комета! Ето кво ще е. Затова заложих на кометата и отписах извънземните. А то да беше комета, приятели, а не. Най ми било НАМАЛЕНИЕ в супера в Перник. Да беше комета паднала върху този баш супермаркет, където се е сбрал цел Перник , половин София и всички избиратели на Слави, нямаше да сбере толкоз народ, колкото пусто намаление на бира и картофи.

Пък, ако бяха кацнали извънземните да си вземат Луна, можеше да ги изврънкаме да ни отнесат и нас. Ако се наложи , ще да го заложим и в бюджета и ще си платим.

 

Христина Коемджиева

 

https://www.facebook.com/hkoemdzhieva