„Харвардските“ лигльовци и тарикати ще бъдат изпратени от народа на политическото бунище

Един План за възстановяване не могат да напишат, за да отпусне ЕК така необходимите за икономиката ни милиарди, а ние очакваме да управляват държавата. Няма как да се получи.
Интересно ми е кой по-точно олигарх обслужват с проекта за батерии на стойност 1,3 милиарда.

Защо някой не ми даде на мен 1,3 милиарда, за да построя завод за батерии?! Ще го построя и още как с 1,3 милиарда. Даже два завода щи вдигна.
Нагли корумпета и план за кражби на евромилиарди, набухан с лобистки проекти на „младата“ олигархия.

Вижте, считам че звездният миг за някои хора приключи с двата служебни кабинета на Янев, а на други ще приключи с коалиционния кабинет на „Продължаваме промяната“, които дори нямат партия. След това парламентът и изпълнителната власт на централно ниво трябва да се поемат от хора доказали се във времето с принципните си позиции, с българофилството си, със знанията и уменията си. Хора, които са падали и ставали, репресирани от всички власти и опозиция на всички некадърни и крадливи правителства, но устояли на бурите и униженията с високо вдигнати глави, без да са продали принципите си и без да са потъпкали ценностите си.

„Харвардските“ лигльовци и тарикати ще бъдат изпратени от народа на политическото бунище, заедно с българските им ментори. И това време наближава!

Стоян Тончев