Хасан Адемов хвърли тежки обвинения към ПП

Смятат, че са си самодостатъчни

Хасан Адемов заяви, че категорично подкрепят изгонването на дипломати от посолствата, но само на такива, за които има информация, че са засегнали страната ни по един или друг начин.

В ефира на България он еър обаче той отбеляза, че няма информация за броя на занимаващите се с шпионска дейност и дали останалите служители на посолството или обикновени служители.

Изведнъж се появи бройка от 70 души, след това бе сменена. Така или иначе обаче ситуацията създава сериозни съмнения за легитимността на двете решения.

По темата със закриването на посолството на Русия в София, Хасан Адемов обяви, че очаква с интерес решението на Руската Федерация, за да стане ясно дали това решение ще бъде реализирано на практика.

По горещата тема със създаването на нов кабинет от ПП, Хасан Адемов заяви, че управляващият в лицето на Кирил Петков и антуража му, не са си взели поуки от случилото се.
При все, че отново чертаят разделни линии, всички са наясно с факта, че сами не могат да се справят поради липсата на култура на политическия диалог.

Очевидно са се взели за самодостатъчни и смятат, че са единствените, които биха могли да предлагат решения, а всички останали са политически аутсайдери, посочи Адемов.

blitz.bg