ХЕКИМЯНЧО ВЪВ ВАРНА: ВРЯВА, ЛИПСИ И ПРОСТОТИЯ

Турската бТВ излъчи днес сутринта от 8:00 ч. пак тъпо улично предаване, този път от “морската столица”. Двама от “основните” (този неуместно глупав термин за кандидат-кметове е на арменчето) поканени… не уважиха поканата и дойдоха – Портних и Клисарова, и двамата от ГЕРБ, дойде другият “основен” – Костадинов Костадинов от Възраждане (No 48), – ама не трябваше.
Предаването от Варна започна 8:00 ч. с новини – 3 минути, после 7 минути реклами на пилешки трътки и лекарства за хемороиди, после от 8:14 ч. последваха тъпи клипчета за Варна и за разни квартири по кварталите, дето живеят поканените, намеси се подпит гражданин, искал и той да участва, хекимянчо го изпъди, и полицаи го изведоха, дебатът започна в 8:24 ч., и прекъсна в 8:29 ч., пуснаха клипче от 2 минути, повечето време бърбореше Хекимянчо, дебатът продължи в 8:31 ч. за 3 минути, пак повече говореше питащият, ново клипче от 8:34 ч. до 8:36 ч., след него дебатът се насочи към приключване и арменчето само поканваше поканените да бързат, даваше им само по 6 секунди, в 8:41 ч. – пак клипче, и след него финал на грандиозната арменска простотия, и краят ѝ настъпи в 8:54 ч., като пресрочи планираното време.
Дебатът на поканените с Хекимянчо трая точно 21 минути, като арменчето от тези минути говори 6 минути, за гостите общо им останаха 15 минути да дебатират и да отговарят на въпроси, което прави средно по 3 минути и 43 секунди.
И това всичко, след като се знае, че Костадин Костадинов ще е следващият кмет на Варна.
Никога не съм виждал нещо по-идиотско!
Колко е опасно да си глупав и да имаш високо самомнение!
Алоооу, бТВ, ко става ве?

Акад. Петър Иванов

Снимка на Petar Ivanov.
loading...