ХИБРИДНИ АТАКИ ОТ….ЕВРОПА

Забелязвате ли, че като наближават избори, рязко зачестяват срещите на Цецку Мислителя с представители на фондация „Конрад Аденауер“. Днес отново среща. Фондацията се похвалила, че вече 25 години е у нас. Мдааа….периодът съвпада с катастрофата. Соросоидни организации, бъркащи се нагло във вътрешната ни политика и диктуващи външната.

Цецку Мислителят е споделил на страницата си във ФБ: „Благодарих на д-р Валерс за активната работа на фондацията и нейния представител в България в лицето на Тортен Гайслер за утвърждаване и популяризиране на общите европейски ценности. Запознах го и с политическата ситуация в страната и предстоящите европейски избори. Двамата се обединихме около извода, че тези избори ще са ключови за бъдещето на Европа и затова трябва решително да се противодейства на опитите за изкривяване на изборните резултати и общественото мнение чрез инструментите на хибридната война, особено фалшивите новини, от страна на Русия.“

Откъде накъде немска фондация ще се интересува от изборите в България. Ние да сме отишли да се бутаме в немската политика и да им обясняваме какви измами ще бъдат и как ще им бъдат манипулирани изборите. Или кой да изберат? Дори не можете да си представите това да се случи, нали? Но те нямат подобни проблеми – бъркат се и то от десетилетия. Резултатите са ВИДИМИ – ПЪЛНА ИКОНОМИЧЕСКА, МОРАЛНА, ДУХОВНА И ПОЛИТИЧЕСКА КАТАСТРОФА.

Цецку Мислителят като изпаднал в амок повтаря, че Русия и лично Путин се бъркат в изборите на България. И че изборните резултати ще бъдат изкривени. И хайде сега да питам, след като гербавите са на власт, изборните комисии са почти без изключение техни, като си имат резерва от над един милион „излишни“ гласове, като са си купили вече недосегаемите със социални помощи, пари за фондациите им и опрощаване на задължения /Столипиново е пресен пример от преди два дена/, как и кой ще фалшифицира изборите. Нали вие управлявате всичко?

Изводът е един – гербавите се подготвят да оспорват изборните резултати и да намерят алиби за провала си. Но това, че набъркват постоянно чужди организации в българските работи, е непростимо и е национално предателство. За соросоидите от „Конрад Аденауер“ няма смисъл да коментирам, всички ги знаем какви са!

Елена Гунчева

* На снимката Цецку и гурутата от фондацията

Снимка на Елена Гунчева.

loading...