Хора като този бидон на снимката заслужават само 4 или 5 неща – оставка, съд, затвор, конфискация, в някои случаи и разстрел

През 1997 г. станах член на една организация, за която си мислех тогава (бях на 18 години), че се бори за уголемяването на България. Мои познати се шегуваха с мен, че се борим за България на три морета. Впоследствие обаче се оказа, че всъщност се борим за уголемяването на търбуха на собственика, т.е. председателя на тази организация. Докато ние сме се борили за трите морета, той се е борил за трите тераси. Докато ние сме се борили за повдигането на българския национален дух, той се е борил за повдигането на имотното си състояние.

Хора като този бидон на снимката заслужават само 4 или 5 неща – оставка, съд, затвор, конфискация, в някои случаи и разстрел. Нарочно не споменавам името на партията му, защото ме е гнус – благодарение на неговите действия това име, което е исторически символ на българската национална революция, се превърна в символ на българската политическа проституция.

Няма смисъл от повече коментари. Или ще унищожим крадливата „патриотична“ измет, или тя ще ни довърши като народ и държава. А мисля, че е ясно, коя е единствената организация в България, която може да се справи с нашите врагове.

Възраждане – #СамоНиеМожем