Хотел „Берлин“ е заключен. Делян Пеевски се скри /снимки, видео/

Пиенето на кафе в хотел „Берлин“ тази сутрин се оказа невъзможно. Металните врати към двора на сградата са затворени с катинар. Вътре не се виждат никакви хора. Няма го и Делян Пеевски. GPS-координатите на мястото са премахнати от Гугъл, за да не може да бъде открито местоположението на хотела.

Събралите се млади хора отпред коментираха, че са  там, освен за кафе и да проверят дали  депутатът от ДПС Делян Пеевски е там, след като упорито се твърди, че живее там. Представителите на младежката организация на „Да, България“, които са организатори на събитието  коментираха пред събралите се медии, че  искат да се уверят и, че Пеевски се е отказал от охраната си от НСО, защото до сега не е известен документ, с който това да е направено.

„Не може да има народен представител, недостъпен за гражданите по същия начин, по който не може да има публична българска земя, недостъпна за гражданите. Младежката организация на Да, България отива в х-л „Берлин“, за да провери решен ли е наистина въпросът с охраната, “народен” представител ли е Делян Пеевски и, ако е такъв – защо не ходи на работа? Защо се крие?“, питат от „Да, България“.

 

.

.

https://frognews.bg/
loading...