Христо Василиев изригна: Има сериозна корупция в фирми и инвеститори

Репортер: Какви са вашите искания?

Христо Василиев: Ами тук първо съм като обикновен гражданин. Защото тази изолация вече е два месеца, тя е в цял свят, но тук положението е много зле в нашата държава. Първо, че в хазната няма пари. Второ уволняват се хора постоянно. Трето вече хората не издържат да стоят затворени без пари. Четвърто големите фирми приближени до властта до управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов. Фалират малки фирми като коята и други фирми са на път пред истински фалит, но по – натам ще извадя документи, факти, обстоятелства и ще ги преставя публично.

Репортер: Каква е вашата фирма? Доколото разбирам вие имате малък бизнес?

Христо Василиев: Да моята фирма е малка. Занимава се с строителен бизнес. Имам около 15 – 20 човека според сезона и в момента моите момчета са принудени да работят в фирма която се опитва да накара моята фирма да фалира и е на път да си замине. И да кажа, че в момента тези същите тези момчета в момента се опитват да ми вземат моите служители. Това са хора свързани и доближени до властта.

Големи фирми злоупотребяват с граждани, служители, хората извиват им ръцете – намаляват им заплатите, намаляват им доходите. И в един момент стигаме до ето такава ситуация за протести, но тук пред сградата на Народното събрание (парламента на България), са се събрали твърде малко хора, но бъдете сигурни, че няма да се държи твърде много. Хората са наплашени, хората се страхуват и най-вече ги е страх да излязат на вън, но няма нищо страшно както виждате тук сме може би 1000 – 2000 хиляди човека. Единодушно им е. Има вирус не отричам, но не е толкова страшен колкото го изкарват нашите политици.

Кризата ще се отрази много лошо в цял свят, но бъдете сигурни, че в нашата малка държава най-сериозни ще бъдат последиците. И ще ви кажа защо: Защото в нашата държава няма пари, няма хазнат, няма нормални доходи тоест: Няма нищо. Държавата си е направо пред фалит.

Парите които идват от Европа пак ще отидат в фирми които са на властта. Парите няма как да достигнат до мен или хора като мен.

https://www.facebook.com/hvasiliev1/videos/4080081342018950/?t=5

loading...