ЦАЦАРОВ, ОТГОВАРЯЙ!

ПРИЗОВАН ли е Цветан Цветанов на разпит по сигнала на БОЕЦ за симулативната сделка с апартаментната заменка внесен на 20.03.2019г. и има ли повдигнати обвинения?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за симулативната сделка за закупуване на имот от братовчеда Ради, внесен на 22.05.2019г. ?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ срещу него за смъртта на 20 души край Своге, внесен на 19.04.2019г.?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Красимир Каракачанов по сигнала на БОЕЦ за апартамента с петте тераси внесен на 22.04.2019г.?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Пламен Георгиев по сигнала на БОЕЦ за данъчни, финасови и имотни измами за тризонета с незаконната сауна, внесен на 04.04.2019г.?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Антон Славчев по сигнала на БОЕЦ за имотни и данъчни измами за апартамента с половин декат тераса, внесен на 11.04.2019г?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Мустафа Карадайъ по сигнала на БОЕЦ за петте къщи за гости на братовчедите и злоупотреди с европейски средства , внесен на 14.05.2019г.?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Делян Пеевски за документа измама и престъпляние по чл.313 от НК, внесен на 13.05.2019г.?
ПРИЗОВАН ли е на разпит братовчеда на Бойко Борисов, Радослав Иванов, за данъчни, финасови и имотни измами, внесен на 27.05.2019г.?
ПРИЗОВАНА ли е на разпит Атидже Вели, назначена от ЦИК за евродепутат от ДПС и бивш служител на ДФЗ, за злоупотреби с европейски средства и престъпления срещу финансовите интереси на ЕС, внесен на 15.05.2019г. ?
ПРИЗОВАН ли е на разпит Иван Гешев, за конфликт на интереси и престъпления по служба, заарди връзките на жена му със съдружника на Ваклин, внесен на 17.05.2019г.?
ПРОЗОВАН ли е на разпит Сотир Цацров по сигнал на БОЕЦ за симулативни сделки, данъчни и финасови измами, внесен във ВКП на 22.05.2019г.?
ТОВА СА ИСТИНСКИ СИГНАЛИ, СЪДЪРЖАЩИ ДОСТАТЪЧНО ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ! Основаващи се на разследвания на БиволъFrognews.bgСвободна Европа, Антикорупционен фонд, 19 минути, БОЕЦ и др. В огромната си част материалите са на биволите, което означава категорични доказателсвта подплатени с докумнети!
КАК ТАКА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРИЗОВКИ НЯМА, А ЗА ВНОСИТЕЛИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ, РАЗКРИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПОЛИТИЦИТЕ И МАГИСТРАТИТЕ ПРИЗОВКИ ИМА?
Как така по десетките ОФИЦИАЛНИ сигнали на БОЕЦ срещу корумпирани и мафиотизирани политици и магистрати НЯМА разпити и движение, а по фалшиви сигнали изфабрикувани от прокуратурата срещу биволите и БОЕЦ призовките валят, като дъжд?
ЦАЦАРОВ, ОТГОВАРЯЙ!
КОЙ поръча фалшивият сигнал срещу Биволъ и образуваната проверка от ГДНП?
КОЙ поръча фалшивият сигнал срещу БОЕЦ и образуваната проверка от ГДБОП?
ЦАЦАРОВ, ти ли написа фалшивите сигнали, или пратениците на Борисов и Пеевски ти ги дадоха готови?
ЗАЩО не бяха прекратени действията по фалшивите сигнали, след като БОЕЦ внесохме официално документи, с които доказваме, че те са фалшиви и неистински? Защото трябва да изпълниш поръчката на господарите ти ли? Или защото беше разобличен, като изпълнител на мокри поръчки срещу журналисти и граждани-бойци и няма как да се измъкнеш от собственият си капан?
ЦАЦАРОВ, дните на господарите ти във властта са преброени, твоите на върха на прокуратурата също. И идва денят, когато солидарно ще плащате за извършените престъпления и репресиите над свободните граждани!
ИСТИНАТА е по силна от лъжите и манипулациите ви. Гражданите сме по силни от мафията и слугите и.
ЗНАЕМ отговорите на всички зададени въпроси, ще отговаряш пред гражданите и Закона!Скоро! Ти превърна прокуратурата в слуга и бухалка на мафията и същата тази бухалка ще се стовари на твоята глава. Ние не просто оцеляхме, а след всеки удар срещу нас ставаме по-силни, будим заспалите и събираме напримиримите! А мафията в своето безсилие става все по агресивна!
Страхувай се, Цацаров, идва твоят ред, няма каквод а ни спре. Ние сме свободни, а страхът е във вашите сърца!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

loading...