Цветанов, подлец си ти, освен че си и крадец. Не Борисов, а прокуратурата трябва да се занимае с теб

Майко мила, колко добър човек бил Цветанов, да не му се надяваш…

Днес от една негова далечна позната подочух, че сложил тоалетна чиния за 13 000 лева в една от баните си и че апартаментът в Летера съвсем не е 240 квадрата, а 500 квадрата.

От догодина се очаква данък богатство, който ще засегне всички, които имат макар и с 1 квадрат над 240 квадрата.

През 30-те години на миналия век строителите по същата причина са правили нотариалните актове до 139 квадрата плюс 120 квадрата – слугински помещения.
Цветанов, Цветанов… Всички и за всяко нещо киснеш в американското посолство, със същата прилежност, с която навремето връзваше конците на служебните карти в МВР.

Борисов, а и не само него, отдавна си сготвил в разни доклади до чуждите посолства и служби и заплахата, която изсъска, че „скоро ще се чуе“ по повод нарушенията на правата евроатлантическа линия на ГЕРБ.

Какво имаш предвид – да чакаме ново спиране на енергийните проекти с Русия. Или просто искаш да подскажеш, че Борисов ще си има проблеми, ако не следва правата евро-атлантическа линия….

Цветанов, подлец си ти, освен че си и крадец. Не Борисов, а прокуратурата трябва да се занимае с теб и твоето имотно състояние.

Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари

Снимка на Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари.

loading...