ЦВЕТАНОВ – съд и затвор за теб и всички национални грабители

ЦВЕТАНОВ – съд и затвор за теб и всички национални грабители. Наглите затриват цял един народ!
Най-бедният президент в света е бившият президент на Уругвай. Независимо, че страната му се радва на стабилно икономическо състояние, Хосе Мухика, избран за президент през 2010, е решил да живее като обикновен гражданин. Живее заедно със съпругата си, обработва си земята, ремонтира си всичко сам, но… дарява 90 % от месечната си заплата на бедните. Така от 263 000 уругвайски песо (20 000 лв.), оставя за себе си около 2000 лв. месечно. Единствената скъпа покупка, която си е позволил по време на мандата е Фолксваген Бийтъл на старо, който купил за $ 2000. През 2015г. (когато приключва мандата на Мухика) Уругвай е поставен в доклада на ООН за човешко развитие и условия на живот преди България. Показателно. Уругвай е най-демократичната държава в Латинска Америка, която според доклад на британското списание The Economist заема 27-мо място от общо 167 изследвани държави. Има и едно от най-ниските нива на корупция. Заедно с Чили заема първо място в Латинска Америка по най-нисък показател „Индекс на корупцията“ на организацията Прозрачност без граници.

Почти по същото време – 2009г. и ГЕРБ идват на власт в България. Тогавашният председател на управляващата партия ГЕРБ Цветан Цветанов, влиза по негови думи с ипотекиран апартамен в управлението. Днес е горд собственик на няколко апартамента за няколко милиона лева, а България е на последно място в Европа по доходи и жизнен стандарт и на първо по корупция и потъпкване на човешките права. По време на управленията на ГЕРБ и Борисов, България е и на водещо място в света по обезлюдяване, и на последно в Европа по свобода на словото. По изследване на същата организация Прозрачност без граници за 2017г. , България е поставена на 71 в света и е на последно място в Европа по показател „Индекс на корупцията“ с най-високи стойности.
Това е само един пример и сравнение. Пример за това, как свестни и порядъчни управници могат да водят целият народ напред в развитието му и обратното – корумпирани и алчни ченгета, мафиоти, комуняги и мутри могат да затрият и ограбят цял един народ.
Това не е популизъм. БОЕЦ предстаеваме факти, а изводите всеки може да допълни за себе си.
Управляват ни алчни крадци и лъжци.
Управляват ни нагли самозабравили се престъпници.
Управляват ни хора без съвест и морал.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ