Цвета Кирилова непреклонна – ще строи енергийно селище под егидата на президента

”Голямо предизвикателство е жена да оглави президентския пост. Можем да покажем различно лице навън. Имаме 10 основни приоритета. Това са много сериозни проекти, които ще подложим на обсъждане. През последните години президентската институция не е водила подобна политика. Предлагаме първото енергийно селище, което да бъде под егидата на президентството.

До този момент ние не сме знаели какво може да върши тази институция. Румен Радев иска не точно президентска република, а по-скоро царска власт. Трябва да се допитаме до обществото какво конкретно иска“. Това заяви кандидатът за президент Цвета Кирилова пред BGonAir.

„Абсурдно е Румен Радев да казва, че юмрукът му символизира обединение. Досега не видях опити за обединение, а опити да се дискредитират партии. Няма да има правителство и при третия опит. Най-накрая партиите ще стигнат до извода, че трябва да свикаме Велико народно събрание. България трябва да защити националната си идентичност, а договорът за добросъседство да се спазва и от двете страни. Хубаво е в Северна Македония да знаят, че езикът им е български“, казва още Кирилова.

Frognews.bg