Целите на ДД са пределно ясни – Да бъде вкарана Русия в голяма, колкото се може по-голяма война с всички

Ситуацията в момента изглежда така.
Първо за ДД, защото оттам тръгват всички злини.

Целите на ДД са пределно ясни – Да бъде вкарана Русия в голяма, колкото се може по-голяма война с всички. Ако може ядрена, най-добре. Всеки да си направи изводи какво мисли ДД за живота на народите и какви намерения има спрямо човешкия живот. Разгарят конфликта всячески и търсят под всеки камък начин да го постигнат. Това е финалната им битка, след нея от ДД на Ротшилд помен няма да остане!

Гледам, че освен Полша, която се кани до дни да ВЛЕЗЕ в Украйна срещу Русия, и Япония е заявила такива намерения – да воюва с Русия на остров Хокайдо. Как ще накарат руснаците да нападнат Хокайдо, умът ми не го побира. Но намерението е огласено.
Ако ДД успее да направи всичко това, вижда се, че всички опити да се въведе разум и сдържане на това безумие, не дават никакви резултати, светът го очакват много тежки, но бързи преобразувания, включително териториални и цивилизационни. Не искам да влизам тук в детайли, мисля, че всеки човек, какво като има поне малко здрав разум и е запазил човешкия до облик, може да се досети.

Кои са изпълнителите на тези цели на ДД?
САЩ, ЕС и държавите членки на НАТО.
В тези изброени държави, тук не включвам английските доминиони нарочно, те действат малко второстепенно физически спряно Русия, на тях е оставен Китай, в момента тече абсурдно антинационално предателство на народите по всички линии на живота, само и само да се изпълни целта – мащабна война срещу Русия и физическото унищожение на Русия чрез всякакви средства, военни, политически, икономически и цивилизационни. Унищожението на Русия и руснаците вече е официално огласено на няколко места!

Главната роля в този световен театър е поверена на група луди хора – Зеленски и обкръжението.
Виждали ли сте видео стените на голям рок концерт? Е, в момента Зеленски се прожектира по два до три пъти по-големи видеостени по цял свят, вчера в Дания. Където той е обявил, че събитията в Украйна са идентични с Втората световна война. Нито дума повече няма да кажа, нито ще споря с думите му, нито с привържениците му, нито с пропагандата на жълто синята зараза. Само едно зная и то е, че на това лице изобщо не му пука за мен и моето добруване, бъдеще и път. Него не го интересува нищо друго, освен поредната доза и да свърши това, за което е хванат с въже, вероятно в стремежът си да се освободи.

ЕС открито преминава на режим на самоунищожение на своите икономики, народи и държави, за да…..разбие руската военна машина и да съсипе Русия.
Тук няма повече какво да се говори, всичко е казано. Вижда се какво се случва и у нас като държава членка. Пълно обръщане на света нагоре с краката, за да съсипем Русия! Ако така продължим, ни очакват реални шокови погроми във всички сфери на живота ни още през тази година.

В Америка има дълбок държавен катастрофален разлом, който върви от години. Той ще се обостри особено много и кой знае кога и как ще доведе до исторически конфлкикти и със сигурност до нов облик и размери на държавата.

НАТО не съществува. Но зад тази фасада вече обяснихме какво става. Зад тази опаковка се възраждат умрели или приспани комплекси и неуредени сметки, процес, който всеки момент може да стане необратим. Ако държавите тръгнат на уреждане на сметки една с друга, идва европейски апокалипсис и никой няма да лиже да ви помогне!

За България положението е абсолютно ясно. Тежък необратим разлика между евро-атлантически политически колониализиран елит и народа, разлика между прозападно малцинство и проруско мнозинство. България приключва с един голям етап от своя път, но не е ясно колко дълго ще продължи това приключване. Единственото сигурно е, че известно време у нас няма да има градивен ход. Ще чакаме развоя на глобалния сблъсък и след това ще вървим в нашата посока, с Русия. Тази посока е необратима, след всичко случило се в последните 10 години, ви уверявам, че посоката ще се намести много добре.
Ние български проблеми за решаване нямаме, защото всичко е предадено на ДД. Остава казусът за историческата ни идентичност, който съвсем скоро ще бъде предаден от българския политически и културен елит на ДД, точно както предадоха всичко останало.

Останалият свят ще преживее бурни процеси на развитие. Всички държави извън ЕС имат уникалния шанс да се освободят от американското робство и вече дават заявки , че ще използват всяка възможност. Извън точките ЕС, САЩ, НАТО ще се развива бурна дейност, но лека полека. Очаквам пълен обрат на не един и два световни процеса още тази година!

Русия ще завърши каквото е започнала точно както го е намислила. Независимо от цената, която ще плати. Веднага парирам всеки отпор като кажа, че никъде не съм чула призив на Русия друга държава да я подпомага с оръжие или с помощ. Тя не въвлича никого. Надлежно обясни какво, защо и как прави.

Вчерашното решение на българския парламент е поредната бутафория. Всичко при тези власти е обърнато наобратно значение и смисъл и води до обратни резултати. България изпраща оръжие и преди вчера. България няма никакви основания да ремонтира украинска военна техника, това определение е празна кутия, използват го за да обличат предателството в някакви дрешки. Поведението на участващите в управлението е като на вързани с верига, като се заклатушка един, падат всички. Авторитетите им са мъртви, надеждите в тях също, политическите им биографии също. Но колко още ще се мъчим с умряла власт и умрял глобализъм, не знам. Хората вярват в това, което им се прожектира.

Накрая да кажа.
Абсолютно всички градивни сили си работят и то отлично! Всички добри идеи и намерения също. Процесът по събуждане и повдигане на съзнанието на масата хора си върви нормално. Крахът на този Запад е сигурен. Но колко време, това е друг въпрос.
Съвсем сериозно – Всичко е наред!

Анастасия Гешева