ЦЕЦКУ ИЗПЪЛЗЯ

Някаква цикличност има при бившите величия. Цецку например не взема никакво отношение по актуалните политически теми, но когато стане дума за Ф-ърчилата, изкушението да се олее по темата, е огромно и той му се поддава.

Ето например вчерашното изказване на „Локхийд Мартин“ за самолетите, които някога ще ни доставят и които имали някакви възможности, веднага предизвика интереса Цецков. Той незабавно публикува изказването, заедно с твърдения, че самолетите били напълно оборудване според изискванията и задачите, които щели да изпълняват.

И тъй като няма друго разумно обяснение, освен, че ВСЕ ОЩЕ е свързан с тази сделка и има някакви очаквания, тези публикации явно са намек към Големият Бял Баща да си спомни за ангажиментите….

Съвсем теоретично, без връзка с действителни лица и събития си мисля, ако ти е обещана комисионна, когато си на власт и след това те изритат от властта, уговорката за комисионната отпада ли поради непреодолима сила и форсмажор, или си остава с оглед усилията за сделката!? Хмммм?

Елена Гунчева

loading...