ЦЕЦКУ И МЪДРЕЦИТЕ НА ЦИОН

Много интересен пост днес публикува Цецку на страницата си във Фейсбук. Срещнал се с вицепрезидента на Световния еврейски конгрес Робърт Сингер, който изразил висока оценка за шествието на толерантността и единението, проведено в София на 10 март т. г. И…..ДАЛ много висока оценка и за ролята му като вицепремиер и министър на вътрешните работи по признаването на военното крило на Хизбула за терористична организация.

На този конгрес се е съобщило за преместването на столицата на Израел от Тел Авив в Йерусалим, което явно Цецку одобрява, без значение, че ще предизвика кървави конфликти. Важното е да е удобен и да получи защита.

Случайност ли е присъствието му там? Надали. Особено като се има предвид и тесните връзки на Баку с евреите. Да припомняме ли, че Израел искаше да купува хиляди декари земя в България? И че поне няколко пъти в годината Боку ходи в Израел, незнайно защо, че даже и се моли в синагогите и на Стената на плача?

Не, не е случайност. И интересното е какви обещания е дал в замяна на защита! Не се и съмнявам, че са отново нещо, накърняващо интересите на България. Вече няма нищо, пред което да се спрат, за да запазят властта и привилегиите си!

Елена Гунчева