ЦЕЦКУ ОТНОВО В АТАКА

За разлика от Боку, Цецку не се спира да изпраща политически послания от страницата си във Фейсбук, обикновено решени в избиване на комплекси, мания за величия и агресия към политическите противници.

Ето днес човечецът е умотворил следното: „ПП ГЕРБ винаги е имала способността да признава грешките си, да се учи от тях и да взима най-правилните управленски решения. В това се крие нашата сила. Една такава грешка бе, че подценихме БСП, а те залитнаха към национал-популистката реторика и вече все повече се отдалечават от европейското си семейство – ПЕС. БСП нито веднъж не се разграничиха от народните си представители с повдигнати обвинения, а дори напротив – превърнаха ги в герои.“

Започвам да се притеснявам за себе си. Склероза ли ме наляга, не знам, ама спомен гербавите да са признали грешка, нямам. Те, както се знае от медиите, са безгрешни, святи и в бяло. А че въз основа на грешките вземали най-правилните управленски решения….представяте ли си пък да вземаха неправилни. Единствено пряко ядрено попадение върху Територията би могло да предизвика по-тежки последици.

БСП се отдалечалава от „европейското си семейство“. Където, както се знае, коли и беси Серго. Мерси, по-добре да пропуснат. Има и българи, които са се вкопчили в Европейския съюз с надежда за субсидии или илюзиите за промяна. Реалистите виждат единствено пияндето Юнкер, стадата мигранти, джендър-парадите, признаването на трети и тридесет и четвърти пол, това, че щастието на кокошките е по-важно от физическото оцеляване на българите, налагането на избиването на животните в Странджа.
Без да съм симпатизант на БСП, напълно одобрявам тяхното отдръпване от „голямото европейско семейство“. И ако ме питат мен, цяла България би трябвало да се маха оттам.

А за обвинените народни представители. Ами Цецку, Елена Йончева Е герой, не е необходимо вашето обвинение, за да я превърнете в такъв. И ако още не си забелязал, не само БСП, но и огромната част от българите я подкрепят. Защото се вижда защо е обвинението, защото ви е неудобна, защото разкрива далаверите ви, защото мразите тези, които говорят.

Новият избор на Чичо Сам за България! След интелектуално семплата мутра, сега може би ще имаме честта да бъдем ръководени от възпитаник на помощно училище и физкултурник.

И ако някой каже, че не се развиваме……бе, май ядрен удар ще бъде по-безболенено и с шансове все пак да оцелеем.

Елена Гунчева