Цецо стайл форевър*

От няколко седмици насам в съревнованието между двамата първи в ГЕРБ за това кой да държи палмата на простотиите и нелепостите Бойко Борисов определено губи инерция. Раздава го в стил „доброто ченге“, балансьор, миротворец, международник… Затова пък Цветанов изпъква в целия си блясък с ненадминатата си публична клоунада, с която забавлява тв аудиториите, в който и телевизор да се появи. Без значение дали се усеща или не, при всяко отваряне на устата си с мнение по всеки въпрос рейтингът на президента Радев скача с няколко пункта. А напоследък именно Радев е в центъра на компетентното му мнение. Пред дни редом с „ястреба“ Плевнелиев хапеше държавния глава за липсата на първосигнална безмозъчна „солидарност“ по случаи като изгонването на руски дипломати или Сирия. Вчера пък стигна дори до конспиративната теза как БСП искала да вземе властта чрез президента и служебен кабинет.
„Разочарован съм от президента Радев, който обслужва БСП. Досега не съм чул някъде да е казал, че в България се прави нещо позитивно и добро. Не съм чул обективна оценка. Явно от БСП и Румен Радев ще очакваме такъв подход, който да удря и да дискредитира ГЕРБ. И докато за БСП това е приемливо, за президента не е, жалва се Цветанов. Ах, каква политическа мелодрама! Ти му казваш, че се краде като за световно, той ти вика „нищо бе, не клатете лодката, нека да си изкараме мандата, другите след нас да се оправят“… Да виждаш проблема, да ти го смилат и снасят всеки ден с нови и нови случаи и да се правиш, че не съществува! Е, това явно го може само Цветанов.
Апропо, какво за страната си е направило управлението на ГЕРБ? Едно голямо нищо. Що пара се усвои, а няма едно нещо качествено построено. Колкото до БСП и президента – Цецо, Цецка, Захариева, гаджето на синоптичката от Нова им правят най-голямата реклама и ПР. Без конкуренция.

*Стил завинаги.

Валентин Георгиев

Резултат с изображение за борисов и цветанов

http://duma.bg

loading...