Циганите не крадат от глад, а от мързел. Ако им се даде земя, за да я обработват, те пак ще крадат, а земята ще пустее

След поредния случай на пребит и ограбен от циганин старец, съвсем открито споделям мнението, че тези хора не могат да бъдат интегрирани. По никакъв начин и е смешно да мислим друго. Тези хора не крадат от глад, а от мързел. Държавата им е осигурила много повече привилегии, отколкото на българите, но те са все недоволни.

Ако човек е гладен, ще изпроси или ще открадне хляб. Няма да пребива старци, а ще поиска храна.

Циганите са развили една безскрупулна жестокост, защото им е позволено всичко и остават безнаказани. Тази безнаказаност се подхранва от правозащитни организации, които не защитават хората, а се спонсорират, за да защитават това озверяло малцинство, което много скоро, без да усетим, ще се превърне в мнозинство.

Циганите не крадат от глад, а от мързел. Ако им се даде земя, за да я обработват, те пак ще крадат, а земята ще пустее. Ако им се дадат животни, за да ги гледат, те ще ги заколят, изядат или продадат и пак ще крадат.

Но пребиването на старци е повече от кражба или обир. Жестокост е. Не от глад.

Ето защо, твърдо съм убедена, че циганите трябва да бъдат поставени в условия на принуда да работят. Безмилостна принуда, като им се спрат всички помощи и плащания. Всички! Да са принудени да си изкарват хляба с труд или да умират. Единственото лечение на циганската престъпност е това.

Лидия Делирадева

Снимка на Лидия Делирадева.