Циганията се рекламира от стотици Горди и Щастливи български тийнейджъри

На скоро гледах филм за изгубеното поколение на българският преход,родените между 1974-1989,за това как голяма част от нас не успяха да се адаптират и останаха в нищото.
Днес ще ви разкажа за следващото поколение(децата на изгубените).
От около месец съм на морето и наблюдавам с огромна тъга как се развива туризма в България и как на никой не му прави впечатление на къде вървят нещата!!
Ще започна от плажа,където от 10.00 до 18.00 новата на Азис с още няколко други цигански кючека са си запазена марка(през два чадъра),после отивайки да вечерям и минавайки по центъра Циганията се рекламира от стотици Горди и Щастливи български тийнейджъри качени върху коли с тонколони или раздаващи листовки полу-голи и тресящи телата си в ритъма на Кючека,но всичко това е само прилюдия към Нощната Любов на нашите деца към Циганизацията!!
На всеки ъгъл са разлепени плакати за участие на Фики,Милко,Ахмед и още десетки знайни и незнайни Възрожденци в новата ни история,а пред едно от заведенията предлагащи Европейско развитие на децата ни се стичат Стотици,ама наистина стотици екзалтирани фенове( 13-20годишни)??
Опашката е толкова дълга,че човек инстинктивно си мисли,че подаряват някакви неща,но истината е,че там тази нощ,ще се лее алкохол и ще се слуша Чалга,но не онази стара Чалга,която ние помним със смислени текстове и бавни мелодии,тази чалга е друга,тя е изцяло циганска и сякаш зомбираща.
Толкова са щастливи всички на опашката,толкова нетърпеливи да се доскоснат до любимите си ритми,че Десетте лева вход грам не ги притесняват..
И се започва!!!!
Истинските цигани стоят и се забавляват с нашите деца,гледайки ги как напълно осъзнато пеят на Цигански и се раздават на дансинга!
А на сутринта,тръгвайки рано към плажа ги срещам на Афтър парти по улиците(същите тези наши деца),Надрусани,Напушени,Пияни,Раздърпани,но пуснали на телефона новата на Азис и обсъждайки на висок тон Тони Стораро,Фики и прочие Възрожденци!!
За сметка на това,Валери Симеонов и цялата продажна псевдо-Патриотарска гилдия се борят с нощните обиколки на чужденците в Слънчака??
Министърката ни на туризма пък ни Убеждава как има бум на туристи и как всички са много щастливи,въпреки че е абсолютно невъзможно някой да наеме легално на работа младеж между 16-17 г,защото ще го скъсат от проверки дали не работи повече от четири часа на ден и нито секунда вечерта..
Та бизнеса реве,че няма персонал,Държавата се хвали,че Туризма(Бизнеса) разцъфтява и вкарва работна ръка от цял свят,а нашите деца Забиват до сутринта в Чалга-Баровете??
Скъпи Родители,не знам дали ви пука за това какво се случва с децата ви,но те са ваша проекция,ваша и на учителите си,та с болка ви поздравявам с една Класическа песен на Рок-легендата Константин:
Ако знае баща ти…

Свързано изображение

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006770499456&hc_ref=ARSEu0KwFm-lNlz7TgrAfvs402DAwj249WEcg0edD0DuZ0YDp2omF_TdoiGMNluQUQ4&fref=nf